up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

plus
Sorel

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Descripció Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

El clàssic de Sorel 1964 Pac s'ha guanyat una reputació de qualitat, oferint la calidesa, la durabilitat i la comoditat d'arrencada paquet d'hivern en un versàtil disseny de baix perfil.

Especificacions:

Seam segellar camussa impermeable superior

6mm extraïble i rentable, feltre reciclat bota interior

Sherpa maniguet neu Pila

2.5mm unit sentir endoll gelades

Closca de cautxú vulcanitzat Handcrafted impermeable amb sola d'espiga.


Fes la compra online de material esportiu sense haver de sortir de casa. Amb snowinn ja és possible! És la teva botiga online especialitzada en material de esquí. Volem que gaudeixis del teu temps lliure d’una manera única, per això t’oferim una gran varietat de Botes de neu de la marca Sorel. Dóna un cop d’ull a tots els productes de esquí que t’oferim en catàleg, com per exemple Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2. Dissenyat per donar-te el màxim confort i seguretat mentre estàs practicant el teu esport favorit o les teves activitats diàries.

Característiques Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Color
Marró
Prestacions
Impermeable
Ús Recomanat
Urbà

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Botes fantàstiques!

-

Vaig demanar les botes el cap de setmana passat i les vaig rebre en una setmana. Increïble! Les sabates són de gran qualitat. Normalment en porto 39. Però a causa d’altres comentaris, he llegit que aquest model és una mica més ample. Així que vaig decidir obtenir una mida 38,5. També és bo. Però crec que 39 haurien estat millors a causa dels mitjons més gruixuts a l’hivern. Aleshores teniu uns quants mil·límetres de més. Però sempre estic guardant les botes. Gràcies per l’enviament ràpid !! Recomano aquesta botiga!

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Botes genials

-

Van arribar ahir i ja estic enamorat d’aquestes botes! Moltes gràcies

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Revisió de botes sorel

-

Vaig tenir por de demanar, però vaig decidir. Tot està bé, el lliurament és prou ràpid tenint en compte la distància, l'únic punt negre de la llengua que no es frega

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Excel·lent

-

Les compri per a la meva noia i està contentíssima. Les fet servir quan hi ha hagut grans nevades.

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Entrega ràpida

-

Massa massa al peu perquè no semblin tan elegant com a la imatge. Però les botes segueixen sent boniques ... Es veuen més com l'ample de les botes de pluja, tan fluix.

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Gran producte

-

Botes calentes i ben impermeables. Excel·lent qualitat general. La mida és correcta, millor proveu-los a la botiga. Enviament en temps no malgrat les vacances

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Botes sorel

-

Jo ja tenia un parell d'aquestes botes, així que sabia què esperar. Són fantàstica relació al comprar-los de Trekinn i el servei és de primera classe. Gràcies.

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Botes sorell

-

Molt tall massa ample

Sorel Botes De Neu 1964 Pac 2

Molt bon servei

-

Producte de molt alta qualitat amb un servei excepcional.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up