up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

plus
Timberland

Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

Descripció Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

Netflix i esgarrifança amb caputxa amb cremallera completa de Timberland Exeter River, ja que és la dessuadora amb caputxa més còmoda i versàtil perfecta per a la vida quotidiana. Els teixits de màxima qualitat i detalls atractius el converteixen en la millor caputxa del mercat.

Fabricat amb un teixit de suor de raspall que conté un 83% de cotó, és lleuger, transpirable, càlid i un 17% de polièster, que és un teixit aïllant d’assecat ràpid que ofereix la màxima comoditat i calidesa. Les mànigues de disseny ergonòmic garanteixen el màxim moviment del cos sense molèsties. A més, la caputxa i els punys estàndard amb fustes elàstiques, que sellen el vent o la neu, mantenint-vos calents i protegits durant tot el dia. Les 2 butxaques laterals tenen capacitat d’emmagatzematge suficient per als articles bàsics diaris. La cremallera frontal de llargada completa amb solapa resistent al vent us manté protegida i les plaques d’estiraments ofereixen la màxima mobilitat mentre gaudiu de les activitats aeròbiques elevades a l’entorn de muntanya.

Sense cap mena de dubte, la caputxa amb cremallera Timberland Exeter River Full Zip és una dessuadora amb caputxa ideal per a viatges d'alpinisme i per a dies casuals, ja que és adequada per a totes les condicions meteorològiques variades, és un vestit ideal per a alpinisme . Feu un cupó i aconseguiu un acolliment extra en el vostre samarreta casual de Timberland ® favorit aquesta temporada. Aquest elegant vestuari informal és essencial realitzat amb una tela a la part posterior del pinzell de qualitat i mostra subtilment el nostre logotip d'arbres Timberland� arbres brodats al pit, símbol que representa la qualitat natural i el nostre amor per ;aventura.

Especificacions:

Raspallar el teixit de suor

Realitzat amb un 83% de cotó i un 17% de polièster

Pesa 280 grams

Rentat de roba de 10 minuts

Disposa de la signatura Timberland� logotip de ;arbre brodat al pit

Encaix regular

Detall de disseny de màniga contemporani

Cura:

Rentat a màquina en fred

Baix en sec baix

Planxa fresca quan sigui necessari

No rentar en sec

No blava

Rentar amb colors similars


A dressinn et detallem totes les característiques de Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt. A la botiga de moda , trobaràs diferents talles de Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt. Et garantim un pagament totalment segur i l’enviament ràpid! I per completar la teva compra descobreix altres productes semblants a Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt i beneficia’t de les millor ofertes en material de moda .

Característiques Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

Caputxa
Amb Caputxa
Color
Gris
Longitud Cremallera
Cremallera Sencera

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Timberland Exeter River Full Zip Sweatshirt

Excel·lent

-

Excel·lent Timberland regula!

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up