up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

plus
Timberland

Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Descripció Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Per a tots aquells que exploren muntanyes cobertes de neu amb estil i comoditat, el Timberland Mabel Town Waterproof Pull On és una bota ideal per ells. Aquest polivalent tir de botes és transpirable, còmode per fer senderisme i activitats d'alta muntanya de gran intensitat i proporciona el màxim confort, estabilitat i tracció en condicions meteorològiques variades i terreny accidentat.

Gràcies a la part superior de pell de pell integral Premium que ofereix una resistència a l’abrasió i resistència a l’abrasió i una construcció impermeable estan impermeable, protegeix els peus fins i tot en superfícies humides i relliscoses. A més, el cordiller "Does it Fit" proporciona un ajustament segur i suaus moviments naturals dels peus. Aquesta bota té folre de niló raspallat 100% reciclat per a PET per obtenir més calidesa i comoditat .

A més, la base Ortholite PU fabricada amb un 5% de goma reciclada proporciona un amortiment addicional, calor, confort i manté els peus frescos i secs. Finalment, la sola de cautxú fabricada amb un 34% de cautxú reciclat millora la tracció i la durabilitat quan esteu a la muntanya.

És la bota final dissenyada especialment per a totes les escombraries d’esports d’aventura . Timberland Mabel Town Waterproof Pull On és la resposta si esteu buscant un bot de muntanya que ofereix protecció, tracció i confort . Característiques:

Tecnologia SensorFlexTM
Part superior fabricada amb cuir impermeable premium d'un tanatori LWG Silver Rated
200 grams d’aïllament PrimaLoft®®
Membrana impermeable TimberDryTM
ReBOTLTM material
Folre de peluix de peluix
Revestiment de PET reciclat al 50%
Estil convenient en el disseny


Especificacions

Alçada de l’eix: 24cm / 9,5´´


Tecnologia:

Aïllament ECO PrimaLoft®®:
Mantingueu-vos calents i manteniu el consum ecològic de PrimaLoft®® Eco Isolating No només serveix per mantenir-vos càlids amb les seves fibres ultrafines i de diàmetre patentat, sinó que també us permet mantenir-vos conscients en matèria ecològica, ja que estan fabricades amb plàstic reciclat almenys del 60%.

Rebotl:
Es recullen milers de milions d’ampolles a tot el món, es reciclen i es converteixen en RPET (tereftalat de polietilè reciclat, les ampolles de plàstic d’aquestes) són fils que després utilitzem per fer productes, ajudant a reduir els residus i suporten feines també. Els productes amb material ReBOTLTM contenen, com a mínim, un 50% de PET reciclat, excepte els rastres.

TimberDRy:
Ajudeu a mantenir els peus secs i la seva petjada verda amb calçat Timberland® que inclou la nostra membrana TimberDryTM. Aquest revestiment impermeable ajuda a mantenir l'aigua fora de la vostra consciència, ja que està realitzada amb un 50% de plàstic reciclat.

SensorFlexTM:
Tenir un terreny desigual amb calçat que ofereix la comoditat del sistema de confort SensorFlexTM, un disseny de tres capes que proporciona un amortiment actiu, suport constant i flexió dinàmica.

Impermeable:
Una vorera avall o fluixa no us amortirà el dia quan feu servir sabates i botes impermeables de Timberland que ajuden a bloquejar la humitat per mantenir els peus secs, independentment del temps.



Timberland Mabel Town WP Pull On Boots està disponible en vàries talles i colors. Si estàs interessat en comprar l’article Timberland Mabel Town WP Pull On Boots de la botiga de muntanya trekkinn, no esperis més i rep-lo a casa en molts pocs dies. A trekkinn aconseguiràs el preu més baix en productes de muntanya de la marca Timberland.

Característiques Timberland Mabel Town WP Pull On Boots

Color
Marró
Prestacions
Tèrmiques
Impermeable
Ús Recomanat
Urbà

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up