up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Timberland Mount Kearsarge Jacket

Timberland Mount Kearsarge Jacket

Timberland Mount Kearsarge Jacket

Timberland Mount Kearsarge Jacket

Timberland Mount Kearsarge Jacket

Timberland Mount Kearsarge Jacket

Timberland Mount Kearsarge Jacket

plus
Timberland

Timberland Mount Kearsarge Jacket

Descripció Timberland Mount Kearsarge Jacket

Quan voleu personalitzar una jaqueta versàtil impermeable segons els patrons meteorològics, sabeu que podeu comprar Timberland Mount Kearsarge . Aquesta jaqueta versàtil proporciona funcionalitat tècnica i el màxim confort durant els viatges d'alpinisme o els viatges de la ciutat.

Gràcies a la tecnologia impermeable DryVent ™ que repele l’aigua i proporciona la màxima protecció contra els canvis meteorològics imprevisibles. Aquesta jaqueta versàtil està construïda amb un 80% de polièster i un 20% de cotó resistent al vent i permeable a l’aire, cosa que la fa hiper lleugera i adequada per a condicions variades. L’acabat DWR (resistent a l’aigua) del teixit repel·lix la humitat i les precipitacions lleugeres mantenint-vos càlides i còmodes tot el temps.

És fàcil d’accedir amb la cremallera frontal de longitud completa i proporciona el màxim moviment del cos mentre aneu en bicicleta, comprant queviures o passejant per la ciutat. Les 2 butxaques laterals laterals tenen una gran capacitat d’emmagatzematge per a tots els articles bàsics diaris. A més, la campana extraïble proporciona cobertura i protecció al cap quan sigui necessari.

El Timberland Mount Kearsarge és una jaqueta compacta, lleugera i fàcil de transportar per a les vostres activitats a l'aire lliure. És un material ideal per a qualsevol esport que ha de comprar. Característiques:

Marca de marca: pegat de màniga de marca

Teixit impermeable DryVent ® amb tacte de cotó

Paquet de campana fora

Especificacions:

Descripció de la tela: tecnologia impermeable DryVent TM

Composició de tela: 80% polièster, 20% cotó


Compra els teus models favorits de Roba home i disfruta practicant el teu esport favorit: moda ! Amb la compra de Timberland Mount Kearsarge Jacket tens la garantia de devolució de 30 dies si no estàs satisfet amb la compra. A més a més, si tens qualsevol dubte a l’hora de fer la compra de Timberland Mount Kearsarge Jacket, posa’t en contacte amb el nostre equip tècnic de moda a través de correu electrònic o telèfon i t’ajudem!

Característiques Timberland Mount Kearsarge Jacket

Caputxa
Sense caputxa
Tipus tancament
Cremalleres
Color
Groc
Longitud cremallera
Cremallera sencera

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up