up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Timberland MT Lafayette WP Insulated Sailor Bomber Jacket

plus
Timberland

Timberland MT Lafayette WP Insulated Sailor Bomber Jacket

Descripció Timberland MT Lafayette WP Insulated Sailor Bomber Jacket

Les jaquetes d’estil bomber mai no poden sortir de l’estil Timberland Mt Lafayette Bomber Mariner Aïllat Impermeable és una jaqueta aïllada, lleugera, impermeable i versàtil dissenyada idealment per a múltiples activitats aeròbiques en l’entorn de la muntanya. És perfecte per a capes i l’aïllament tèrmic proporciona la comoditat i la calor en temps freds i nevats.

L’ aïllament tèrmic Comfortemp realitzat amb un 100% polièster proporciona una màxima transpiració, permeabilitat a l’aire i eficiència tèrmica mentre salteu els còdols més alts o pugeu muntanyes. Gràcies a la tecnologia Dryvent ™ que repel·leix la humitat i l’aigua i la converteix en una jaqueta resistent a l’aigua i al vent ideal per a un entorn de muntanya imprevisible.

Els colzes articulats amb els braços braços proporcionen la màxima llibertat de moviments del cos mentre es trenca la neu mentre esquia a la muntanya. El capó aïllat de perfil baix et protegeix de les tempestes no previstes i et manté a tota costa. A més, les butxaques manuals amb cremallera tenen una capacitat d’emmagatzematge perfecta per a coses essencials com mapes, telèfons.

El Timberland Mt Lafayette Bomber Aïllat Impermeable és una jaqueta aïllada ideal per a la vostra muntanya, esquí, excursions a peu a les muntanyes més altes. Per tant, deixa de buscar i compra-ho sense pensar Característiques:

Marca: pegat de logotip de silicona rodó

Contrast i cremallera davantera del centre de contrast

Forro acolchado

Costella

Especificacions:

Composició de teixit: polièster 100% reciclat

Pes: 112 g / m2

Tecnologies:

Comfortemp®:

L’aïllament tèrmic Comfortemp® combina un confort perfecte amb un aïllament tèrmic elevat. Proporciona una transpirabilitat excel·lent, cura fàcil, rentabilitat i les seves fibres es mantenen al seu lloc, de manera que la calor sempre es distribueix uniformement. El aïllament tèrmic Comfortemp® està fabricat amb polièster reciclat al 90%.


Amb la compra de Timberland MT Lafayette WP Insulated Sailor Bomber Jacket, et garantim que tindràs el millor equipament de moda . A dressinn trobaràs la millor qualitat al millor preu online del sector. Escull-nos com la teva botiga de moda i centra’t només en disfrutar del teu esport favorit i el confort que t’ofereixen grans marques com Timberland. El nostre equip d’experts en moda posa al teu abast les millors valoracions dels productes que t’ajudaran a escollir exactament el producte que necessites. I sempre assegurant-te que aconsegueixes la millor oferta en Roba home.

Característiques Timberland MT Lafayette WP Insulated Sailor Bomber Jacket

Caputxa
Amb Caputxa
Tipus Tancament
Cremalleres
Color
Vermell
Longitud Cremallera
Cremallera Sencera

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Timberland MT Lafayette WP Insulated Sailor Bomber Jacket

Gran jaqueta

-

Només veient aquesta jaqueta i llegint-ne les funcions, puc dir que estava pensada per a mi. A més, és amigable amb el medi ambient, que és un aspecte excel·lent.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up