up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

plus
Timberland

Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

Descripció Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

Timberland Williams River ½ Zip és un jersei càlid, lleuger i resistent, dissenyat per a tots aquells que vulguin comprometre’s l’estil o la comoditat. Està construït per proporcionar una funcionalitat òptima i calidesa màxima durant activitats d’alta intensitat o una estona de ciutat urbana.

Fabricat amb un cotó 100% cultivat orgànicament, que és lleuger, transpirable, càlid i durador, ofereix un màxim confort i calidesa. A més, l'addició de funda ergonòmica de la construcció impedeix l'afecció i ofereix la màxima mobilitat amb comoditat. Gràcies a la màniga llarga i l’ajust regular que us manté calent durant tot el dia mentre gaudiu de les activitats aeròbiques elevades a l’entorn de muntanya.

Sens dubte, el Timberland Williams River ½ Zip és un jersei ideal per a les vostres sortides de muntanyisme, ja que és adequat per a totes les condicions meteorològiques variades, és un vestit ideal per a alpinisme . Característiques:

Descripció del teixit: cotó orgànic

Branding: logotip de l'arbre de pit

En forma: Regular

Brodats al pit de contrast

Especificacions:

Composició de teixit: cotó 100% cultivat orgànicament


Si estàs buscant una botiga online especialitzada en material de moda , descobreix dressinn. Com a distribuïdors oficials de la marca Timberland, tots els productes de moda que tenim en catàleg tenen la total garantia de Timberland. Selecciona una de les categories de Roba home i descobreix milers de productes de Roba home per practicar el teu esport favorit. Estàs interessat en Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater? Si tens qualsevol dubte abans o després de fer la compra, contacta’ns a través de l’apartat de contacte o per telèfon i t’ajudem. No esperis més i fes la compra a dressinn!

Característiques Timberland Williams River 1 2 Zip Sweater

Tipus Tancament
Sense Especificar
Color
Gris
Longitud Cremallera
Mitja Cremallera

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up