up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Trespass Lohan TP50 Pants

Trespass Lohan TP50 Pants

Trespass Lohan TP50 Pants

Trespass Lohan TP50 Pants

plus
Trespass

Trespass Lohan TP50 Pants

Descripció Trespass Lohan TP50 Pants

Les condicions a les pistes poden estar provant així que és important que la vostra roba d'esquí pugui oferir-vos la màxima protecció possible. dissenyat amb les vostres necessitats, els pantalons d'esquí de les dones més suaus estimulen el vostre millor rendiment proporcionant-vos en tot moment una protecció i cobertura fiables i eficients.

Aquestes salopettes tenen una tela de tela impermeable i tenen costures tapades que cobreixen les costures, de manera que rebran 5000 mm de protecció impermeable i una cobertura a prova de vent. Encoixinat també, la calor corporal que escapa del cos està embrollada per una capa d'aïllament construïda amb tecnologia de coldheat que atrapa la calor dins dels pantalons mentre que les cremalleres de la part lateral li donen ventilació instantània quan sigui necessari.

construït amb dards articulats de genolls, les salopettes soltes s'adapten a la corba natural del genoll quan es tracta d'un parell d'esquís o una taula de surf de neu, de manera que no se senti que la tela li restringeixi o es fregui mentre es dobla. Els tirants desmuntables es poden utilitzar per proporcionar-vos seguretat addicional i ajustadors de cintura lateral que us permeten obtenir l'ajust que us convingui.

completat amb patch de patch, per a la seva durabilitat i 4 butxaques espaioses, per facilitar l'emmagatzematge, els pantalons d'esquí de la dona es poden unir amb la seva jaqueta d'esquí preferida per a la defensa i la comoditat del peu al peu.

qualificació tècnica

tp50

impermeable5000mm

windproofyes

costelles tapades

característiques

pantalons d'esquí de dones

encoixinat

4 butxaques amb cremallera

cordons desmuntables

ajustadors de cintura lateral

cremallera de ventilació de la cama lateral

patches de patins

pales de turmell

dards articulats de genoll & nbsp;

cinc colors: blau, negre, blanc, violeta, vermell

composició de tela i amp; cura

closca

& nbsp; 100% polièster

revestiment de dobby pu

revestiment

& nbsp; 100% polièster

farcit

& nbsp; 100% polièster


Estàs pensant comprar Trespass Lohan TP50 Pants? Aquest és un dels productes estrella de snowinn, la botiga online de esquí. El preu és de 0 $ per un temps limitat! A snowinn et podràs beneficiar de grans avantatges i comprar productes de Trespass amb el millor preu. Tots els productes de esquí que veuràs al catàleg tenen la total garantia del fabricant.

Característiques Trespass Lohan TP50 Pants

Llargada
Llargs
Color
Rosa
Prestacions
Paravent
Tèrmiques
Impermeable
Tipus de pantaló
Insulated

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up