up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

VAUDE Snow Cup III Pants

VAUDE Snow Cup III Pants

plus
VAUDE

VAUDE Snow Cup III Pants

Descripció VAUDE Snow Cup III Pants

El paquet de paquet d'estalvi d'hivern amable i ecològic, per a tots els dies, durant dies de diversió a la neu. Aquests pantalons Bibbed estan acolorits i absolutament impermeables. S'han afegit reforços duradores a genolls i seients per a una protecció addicional per a ;abrasió, de manera que els nens puguin jugar, rastrejar-se i lliscar-se al contingut dels seus cors. Les suspensions són totalment ajustables i ;hem està reforçat. Els gaiters integrats ajuden a mantenir la neu fora de la vida més lluny. La longitud de la cama és també ajustable, de manera que "creix" amb els vostres fills, garantint la protecció contra ;embaràs d'alta velocitat. Vaudes Performance Roba infantil Proporciona materials de màxima qualitat, dissenys i colors amistosos per a nens, i fabricació ecològica. Desenvolupem peces de vestir a ;aire lliure intel·ligents per als nens que es construeixen per durar, es pot passar al següent fill. Aquest producte es fa amb acabat ecològic, un acabat repelent d'aigua respectuós amb el medi ambient sense fluorocarburs (pfc). La forma verda és la garantia Vaude per a productes ecològics? Fet de materials sostenibles, amb fabricació d'estalvi de recursos i instal·lacions de producció equitativa.

Característiques:

2 Tela de capa

60 g / m² de farciment

Funció creixent: ;element es pot ajustar a talles creixents

Banda de cintura amb insercions d'estirament

Cinta tallada més alta a ;esquena

Prova d'abrasió a la part inferior

Proves d'abrasió amb genolls reforçats i seients

Tirants ajustables i ajustables

Logotip impressió

Especificacions:

Teixit principal

Cara: 100% polièster

Membrana: 100% poliuretà

Cara de reforç: 100% poliamida

Membrana: 100% poliuretà

Folre: poliamida 100%

Encoixinat: 100% polièster (reciclat)


VAUDE Snow Cup III Pants té la total garantia de devolució. Si per qualsevol motiu no estàs satisfet amb la compra de VAUDE Snow Cup III Pants a snowinn, tens 30 dies per retornar el producte. A més a més, a la botiga online de esquí trobaràs una àmplia varietat de material de la marca VAUDE i podràs completar la teva comanda amb altres productes de esquí al millor preu online.

Característiques VAUDE Snow Cup III Pants

Llargada
Llargs
Color
Blau
Prestacions
Paravent
Tipus de pantaló
Insulated

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up