up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Volcom Puff Puff Give Jacket

Volcom Puff Puff Give Jacket

plus
Volcom

Volcom Puff Puff Give Jacket

Descripció Volcom Puff Puff Give Jacket

Mai viatja sol. The Puff Puff Give està dissenyat per mantenir-vos en companyia dins o fora del turó, amb una calidesa ideal i una comoditat empaquetable. Hem elaborat aquest clàssic ple d'ànec i hem donat una resistència al temps amb el tractament exterior de 600 mm. Però, ja que és càlid i acollidor, com us farà servir, us encantarà el fàcil que és fer-ho quan hàgiu acabat de muntar. Empènyer-ho tot a la bossa d'articles interiors i usar-lo com a mini-lloc per descansar al cap. Per obtenir més informació sobre el nostre ús de ;ànec i el benestar animal, consulteu ;estàndard Responsible Down

Característiques :

Fit estàndard

Butxaques de mà amb cremallera

Borsa de coses internes

Accés de butxaca Hem Cinch

Circle Stone Brodat

Cremallera de xiulet

Especificacions:

V Científic en relleu de tafetà de niló mate

90/10 Duck Down 650 + Fill Power

600mm


Vols comprar Volcom Puff Puff Give Jacket? No busquis més! snowinn t’ofereix una gran varietat en Jaquetes de la millor qualitat. Descobreix les últimes promocions de Roba home a snowinn. Amb la total qualitat i garantia de Volcom, els articles de Jaquetes també estan disponibles amb vàries talles i colors. Troba tot el que necessitis per practicar esport en un sol lloc!

Característiques Volcom Puff Puff Give Jacket

Caputxa
Sense Caputxa
Color
Negre
Prestacions
Compressible
Tèrmiques
Tipus De Jaqueta
Insulada Pluma

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Volcom Puff Puff Give Jacket

Bon producte

-

Lliurament lleuger, càlid i ràpid

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up