up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

360

Volcom Pantalons Species Stretch

Volcom Pantalons Species Stretch

plus
Volcom

Volcom Pantalons Species Stretch

Descripció Volcom Pantalons Species Stretch

Els pantalons extensius Volcoms Species, amb el seu tall estret i el seu disseny net, mostren el seu estil fins a un avantatge encara millor, i que des de la primera pujada fins a la darrera carrera.

Ja siguis a les pistes, al parc o al paisatge, aquests versàtils pantalons de snowboard proporcionen el màxim confort i la màxima qualitat d’estiraments per a la facilitat i la llibertat de moviments.

El seu sòlid cap hidrostàtic de 15.000 mm i les costures completament tapades mantenen la neu i el fred amb seguretat a l’exterior, mentre que el folre transpirable ajuda a regular perfectament la temperatura del cos.

I en cas que necessiteu refrescar-vos una mica més quan arribi la primavera o quan passegeu de senderisme, sempre podeu deixar passar una mica de fresc a través de les obertures amb cremalleres.

Tot el que falta és una jaqueta que es pot combinar amb la característica ZipTech i, a continuació, tindràs un vestit d'hivern immillorable. També faràs la teva peça per al medi ambient alhora, tant pel polièster com pel contingut extens d'aquest model. es fabriquen a partir de fibres Repreve, produïdes a partir d’un mínim d’un 95% de material reciclat, com poden ser els residus industrials posteriors.

Un polze verd fins a Volcom!

Característiques:

Folre:

folre de malla

Material:

Impermeable, transpirable, laminat de closca de 2 capes de V Science.

Es pot enganxar a la jaqueta, les obertures amb folre de cremallera i malla, incorporats en gaiters amb ganxos per a cordons, costures completament gravades, emblema amb logotip, butxaques de mà d’armes, punys de pantalons reforçats anti abrasió.

Capçal hidrostàtic (en mm):

15000.

Ajustament prim.

Logotip del pegat a la part posterior.

Logotip brodat a la cama (esquerra).

2 butxaques.

3 butxaques posteriors.

Fixació:

Sujeccions per a fixacions, cremallera.

REPUIX.

Composició:

100% polièster.




Vols comprar Volcom Pantalons Species Stretch? No busquis més! snowinn t’ofereix una gran varietat en Pantalons de la millor qualitat. Descobreix les últimes promocions de Roba dona a snowinn. Amb la total qualitat i garantia de Volcom, els articles de Pantalons també estan disponibles amb vàries talles i colors. Troba tot el que necessitis per practicar esport en un sol lloc!

Característiques Volcom Pantalons Species Stretch

Llargada
Llargs
Color
Marró
Prestacions
Elasticitat
Paravent
Tèrmiques
Impermeable
Tipus De Pantaló
Aïllat

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Volcom Pantalons Species Stretch

Bon pantalons

-

Els pantalons és molt bonic, té un color i textura molt naturals. El tall és ajustat, cosa que fa que la zona de les cuixes sigui més estreta. Jo vaig agafar una M i mesuro 1,58 i pes 56kg i el que és de llarg i de cintura queda gran (encara que no exageradament gran) però la cuixa no sobra, però no sé fa incòmode perquè té el sistema d'aire i és força elàstic . Qualitat - preu és un bona, cosa que s'ha de tenir en compte la seva cort.

Volcom Pantalons Species Stretch

Pantalons fantàstics!

-

Els pantalons estan molt ben connectats, el model volat. És còmode, el teixit se sent agradable. Pantalons força prims. No l’heu utilitzat en esports d’hivern.

Volcom Pantalons Species Stretch

Molt bé

-

sóc 1,73m, 63kg i el mitjà encaixa molt bé, amb una mica d’espai a l’esquerra si voleu afegir calçotets encoixinats per sota. molt de tram, molt còmode. encara no l'he portat a les muntanyes, però, he tingut embarcat durant 6 anys, estic segur que aquests pantalons no us decebran!

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up