up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

Volcom Winrose Ins Jacket

Volcom Winrose Ins Jacket

plus
Volcom

Volcom Winrose Ins Jacket

Descripció Volcom Winrose Ins Jacket

La jaqueta de surf de neu Volcoms Winrose Ins és una autèntica guarnició i no només per la seva forma ajustada i ergonòmica, sinó per la línia femenina de l'origen corbat i el seu patró acolchat fi.

Aquesta jaqueta és perfecta per a totes les noies que tampoc vulguin prescindir d’un bon estil a l’hivern.

Però les noies intel·ligents no són just després de l'estil, també volen funcionalitat, cosa que Winrose té a les piques.

Aquesta bellesa versàtil d’una jaqueta et proporciona la màxima protecció contra el fred gràcies a l’intel·ligent aïllament baix del loft i el revestiment de tafetà i l’impressionant cap hidrostàtic de 10.000 mm, no et deixarà caure en cas de pluja moderada o nevada.

I, fins i tot, si us expliqueu com a un snowboarder força actiu, per això us encanta muntar el camí i fer una caminada dura de tant en tant, no creareu una suor massa ràpida gràcies a la super transpirabilitat d’aquesta jaqueta.

La seva línia més llarga mantindrà el calent bo i calenta i assegureu-vos que no s’acabi amb la humitat que s’arreplega després d’estar asseguda.

Tant si aneu en bicicleta per treballar a primera hora del matí, pujar l’infern a les pistes o anar a comprar a la ciutat amb els companys en una tarda assolellada, sempre estareu preparats per al clima i vestits amb estil amb la jaqueta Winrose Ins.

Característiques:

Tipus de coll:

collet amb cordó.

folrat.

Material:

Impermeable, transpirable, laminat de closca de 2 capes de V Science.

amb faldilla en pols.

Costures crítiques tapades, protecció de la barbeta suau, emblema amb logotip, butxaques de mà manual.

Capçal hidrostàtic (en mm):

10000.

Ajuste regular.

Logotip brodat a la part davantera.

2 butxaques laterals.

Fixació:

Sujeccions per a fixacions, cremallera.

Composició:

100% polièster.




No esperis més i compra Volcom Winrose Ins Jacket! A snowinn tots els productes de la secció Roba dona té la total garantia de Volcom. Comprant a la nostra botiga de esquí, et beneficiaràs de tots els avantatges de pertànyer a la nostra comunitat de esquí. Fes la compra avui mateix i rep Volcom Winrose Ins Jacket en unes hores a casa.

Característiques Volcom Winrose Ins Jacket

Caputxa
Amb caputxa
Color
Vermell
Prestacions
Impermeable
Tèrmiques
Paravent
Tipus de jaqueta
Insulades sintètiques

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Volcom Winrose Ins Jacket

Volcom winrode inn

-

La gran jaqueta, tot i que té poques butxaques, només és ideal per fer passejades o passejar.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up