Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
X-BIONIC

Sostenible

X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0

Més rendiment sense dopatge. Gràcies a una eficaç refrigeració, aïllament específic i una mesura de la compressió, X BIONIC® Ciclisme Pantalons lliurar més energia per al ciclisme. Redueixen la vibració muscular amb una major compressió i els músculs i les articulacions. Han estat especialment concebut per satisfer les necessitats dels ciclistes i per optimitzar el moviment alhora que estimula la circulació sanguínia, que condueixen a un millor subministrament de nutrients als músculs i per a un major rendiment. El Kompression parcial crea una lleugera pressió sobre el cos. Aquesta pressió estimula la sensació que el cos sense restringir la llibertat de moviment i sense influir en l'ajust. En general el moviment es torna més precisa i eficaç - el seu treball muscular millora.

especificacions:

Composició del material:

85% poliamida

60% Poliamida (Pad)

25% polièster (Pad)

15% elastà (Pad)

11% de polipropilè

4% elastà

tecnologia:

X BIONIC® Kompression parcial:

Un nou punt de referència en la tecnologia de compressió. Kompression parcial per X BIONIC® utilitza els avantatges de la compressió sense deixar de banda el refredament.

Dues Pas Sistema BionicSphere® 3D:

La tecnologia d'alta tecnologia teixir garanteix un òptim adherència i confort climàtic. Els diferents costelles i construccions superfície de suport i la humitat de transport, així com la calor.

{ExpansionKnee: sup: false}:

El principi darrere de l'acordió {ExpansionKnee: sup: false} millora el seu caràcter aïllant en lloc de perdre-quan el genoll està doblegada. Un sistema molt flexible de càmeres i canals proporcionen l'aïllament mitjançant l'emmagatzematge d'aire calent a l'interior.

Autoajustable maneguet:

L'ampli cordó activa s'adapta a totes les mides de la cama sense relliscar o constricció.

{Innerlap Airconditioning Zona: false}

Les cuixes interns són menys reactius al fred. Aquí, la malla teixida amb funció d'aïllament zero permet que l'aire circuli i ajudes de refrigeració tan aviat com comenci a suar.

{ISO Pad: sup: false}:

Permet l'aïllament específic de les parts individuals del cos d'un ambient fred a protegir el cos contra la congelació a l'hivern. Així és com els optimitzades {ISO Pad: sup: false} retenir més calor corporal, la qual cosa és necessari per garantir la funció de l'òrgan intern i protegir les parts del cos que són vulnerables a la refrigeració.

Moto Pad Dones Comfort 2000XT:

6 divideix en zones de construcció en capes.

AirConditioningSpot ™:

El buit del genoll transpira de forma ràpida i fortament. Una tela fina, circular de punt s'ha incorporat allà. La suor es dissipa i s'empeny cap a l'exterior amb l'ajuda de calor del cos sense el risc de la refrigeració.

Intercooler ™:

Aquesta construcció 3D recull la transpiració a la part superior de la cuixa i el manté directament sobre la pell perquè pugui evaporar-se de forma òptima mentre directament en aquest grup muscular important. Entre períodes d'esforç, la tecnologia de la costella de l'intercooler ™ 's es troba en una estructura en forma d'ona en el múscul per proporcionar aïllament.

Sistema BionicSphere® 3D al còccix:

La suor de la zona baixa de l'esquena es porta a terme a través del Sistema BionicSphere® 3D fins a la rabada per l'evaporació. El SweatTraps® a la part posterior inferior estan dirigits específicament a la captura de suor que flueix cap a les natges. Aquesta primera fase, que sovint condueix als mals de fricció, s'interromp abans que fins i tot pot començar.



X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0 està 100% cobert per la garantia oficial de X-BIONIC. Comprant a la nostra botiga de ciclisme, tindràs a casa el X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0 en pocs dies. En aquest moment el producte està en estoc i al preu de 0 $. No deixis escapar aquesta oportunitat!

Característiques X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0

Tecnologia X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0

Sostenible X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0

Informació més detallada |

Opinió dels experts. X-BIONIC Bike 3/4 Pants BT 2.0

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

/ 5

1 Opinions

5 estrelles

%

4 estrelles

%

3 estrelles

%

2 estrelles

%

1 estrelles

%

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed