up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

X-BIONIC Energizer Pants MK2

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Energizer Pants MK2

Descripció X-BIONIC Energizer Pants MK2

REDUIR SUOR, Dont prevenir-lo. Per als propietaris d'automòbils, el sistema de marcat "MK" només pot significar un número de model simple.

Per a l'equip de desenvolupadors, però, aquestes dues lletres representen només mesos o fins i tot anys d'ardu treball i innombrables proves.

L'enfocament estratègic no és només el disseny, sinó més aviat és més millores en el rendiment del producte: Més potència, més capacitat, millor xassís.

Al final, és clar, tot és qüestió de velocitats més altes i una major seguretat.

Això és exactament la filosofia de X BIONIC. Productes superiors, com el BIONIC Energizer?, Enviaven només substitueixen, sinó que són constantment millorats.

Els nostres enginyers tèxtils suïssos necessiten mesos i mesos al laboratori d'investigació en conjunt amb els nostres atletes de rendiment.

Es van centrar sobretot en l'atleta, no en el producte. Com podem donar suport als atletes millor en els seus esforços? A la final, que amb prou feines vaig poder reconèixer la BIONIC Energizer? més: un sistema molt més gran BionicSphere 3D, càmeres de ventilació recentment definits, millor protecció de les articulacions.

Especificacions tècniques:

Composició tècnica:

70% NODOR Pell

21% Poliamida

Composició del material:

91% Poliamida

5% elastà

Tecnologia:

Sistema BionicSphere 3D Dos Passos

La tecnologia d'alta tecnologia teixir garanteix una adherència òptima i confort climàtic. Els diferents costelles i construccions superfície de suport i la humitat de transport, així com la calor.

Acte ajust del maneguet:

L'ampli cordó actiu s'ajusta a totes les mides de la cama sense relliscar o constricció.

Sistema BionicSphere 3D al còccix ampliat a 144 cm:

El sistema 3D BionicSphere al còccix s'ha ampliat per 144 cm per a poder transportar i suor procés sobre una àrea més gran. Això protegeix contra rascades i úlceres extremadament eficaç.


Si vols comprar els millors productes de Roba home de la marca X-BIONIC, has trobat el millor lloc per fer-ho! A trekkinn sempre treballem amb les millors marques del mercat com X-BIONIC, per tal d’oferir-te la millor qualitat i millors preus en material de muntanya, com és el cas de X-BIONIC Energizer Pants MK2. Fes la teva compra online ara mateix i rep el X-BIONIC Energizer Pants MK2 el més aviat possible.

Característiques X-BIONIC Energizer Pants MK2

Llargada
Llargs
Color
Negre
Vermell
Tipus de producte
Malles

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up