up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

X-BIONIC Energizer Summerlight Thong

X-BIONIC Energizer Summerlight Thong

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Energizer Summerlight Thong

Descripció X-BIONIC Energizer Summerlight Thong

MENYS PES, més energia. Controlar la suor és bo. Aprofitant que és encara millor. El Energizer ™ Summerlight distribueix la suor precisament on pertany a saber, sobre una superfície àmplia i directament sobre la pell. El refredament dels bodis està optimitzat, l'atleta necessita menys energia per a la regulació de la temperatura, i augmenta la capacitat de rendiment. Si no hi ha suor que es produeix, l'acció canvia. aire aïllant s'emmagatzema i els sistemes serveix per escalfar. Més lleuger que el seu germà gran, el Bionic Energizer ™, encara ofereix la mateixa tecnologia: Es refreda quan se sua i s'escalfa quan es congela.

Característiques:

Desenvolupat per:

Energizer ™ MK2

viatges

decisió capa

córrer

nordic walking

l'esquí alpí

esquí de muntanya

Aptitud

Patinatge en línia

El caminar en monopatí

Compressió:

compressió baixa

mitjans de compressió

L'alta compressió

aïllament:

fresc

llum

càlid

Extrawarm

tecnologia:

Sistema BionicSphere® 3D al còccix ":

La suor de la zona baixa de l'esquena es porta a terme a través del Sistema BionicSphere® 3D fins a la rabada per l'evaporació. El SweatTraps® a la part posterior inferior estan dirigits específicament a la captura de suor que flueix cap a les natges. Aquesta primera fase, que sovint condueix als mals de fricció, s'interromp abans que fins i tot pot començar.

SweatTraps®:

transpiració trampa abans de començar a sentir-ho. La suor és impiu perquè pugui evaporar-utilitzant la dinàmica de calor. Una pel·lícula de la transpiració massa prim per ser perceptible es deixa enrere per refredar la pell.

{Guies d'Aire: false}:

Treballa com a separadors i les fronteres al llarg de l'Aire Condicionat Channel® per a la circulació d'aire eficaç.

Pell NODOR® Nano Tecnologia:

ions neutres de pH de la pell de NODOR® inhibeixen activament l'acumulació de bacteris i minimitzar l'olor que causa microorganismes.


Coneixes tots els detalls de X-BIONIC Energizer Summerlight Thong? A trekkinn fem una especial selecció dels productes de muntanya per a la pràctica de diferents activitats esportives i nivells. Si estàs buscant altres productes de la categoria Roba dona, fes una ullada al catàleg complet de Roba interior. Totes les marques que distribuïm, com per exemple X-BIONIC, t’ofereixen el millor material per practicar aquest esport. El nostre equip tècnic de muntanya ho sap molt bé ja que les ha testejat i en coneix tots els detalls de primera mà!

Característiques X-BIONIC Energizer Summerlight Thong

Color
Negre
Prestacions
Tèrmiques
Tipus De Producte
Tangues

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

X-BIONIC Energizer Summerlight Thong

Qualitat i talla

-

Senzillament genial. Sempre seca! Això sí, talla una mica petit.

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up