Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
X-BIONIC

Sostenible

X-BIONIC Energy Accumulator EVO

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció X-BIONIC Energy Accumulator EVO

3.552 DIES DE RECERCA I DESENVOLUPAMENT Durant més de 10 anys que han estat treballant en l'energia Accumulator X BIONIC. Cada any s'ha realitzat encara millor. Cada any, els trofeus que vam guanyar per això va acumular avui tenim 15 premis de disseny de renom internacional, per no parlar dels resultats de les proves innombrables superiors. Això ens omple d'orgull, però és impossible posar fi a la nostra ambició perquè sigui encara millor. Amb l'energia Accumulator EVO seu ara descendit a un treball de precisió. Ens enviaven canviar tot el concepte, però simplement repeteixen sempre en cada petit detall. Si optimitza les característiques individuals, s'acaba la millora de tot el sistema. No es tracta de tota una revolució més. Quan es tracta de roba funcional, que ja es va aconseguir mitjançant la Accumlator Energia. Això és ara parla d'evolució. En l'esport de rendiment, victòria i derrota sovint es decideixen per la centèsima de segon. Cada costura ha de ser perfecte i ha de donar suport l'atleta de manera òptima en cada situació. Aquesta va ser la premissa per al desenvolupament i la meta establerta per al nostre equip. Per aconseguir això, hem canviat al final gairebé totalment la Accumulator Energia: zones de nova defi niu d'espatlla, àrees de compressió més amplis, segments d'unió més forta, canalització recent conceptualitzat.

especificacions:

composició tècnica:

89% NODOR Pell

8% Mythlan

3% elastà

Composició del material:

89% Poliamida

8% de polipropilè

3% elastà

tecnologia:

Dues Pas Sistema BionicSphere 3D: La tecnologia d'alta tecnologia teixir garanteix un òptim adherència i confort climàtic. Els diferents costelles i construccions superfície de suport i la humitat de transport, així com la calor.

ISO ampliada Pad: 23 cm2 d'aïllament. A l'hivern, l'aïllament selectiu de parts individuals del cos contra el fred ambient pot evitar que el cos del fred. Aquesta és la raó per ISO Pads al llarg dels ossos del maluc i la més fina ISO Pads a les natges retenir la calor corporal que és necessària per garantir la funció de l'òrgan intern.

Aire condicionat Channel: L'Aire Condicionat Channel és un sistema de ventilació de canals que flueixen al voltant del cos, portant contínuament la humitat i la calor. Es permet que l'aire flueixi cap a les regions del cos que normalment no accessibles per a la circulació d'aire fresc.

{InsulationPads: sup: false} a la part superior de la cuixa: Amb la forma d'ones, la seva protecció es troba sobre una gran superfície del múscul de la cuixa més superficial, retenint així la calor necessària al costat del cos per mantenir el rendiment muscular.

{Innerlap Zona Airconditioning: false}: les cuixes interns són menys reactius al fred. Aquí, la malla teixida amb funció d'aïllament zero permet que l'aire circuli i ajudes de refrigeració tan aviat com comenci a suar.

ExpansionKnee de xitanit: protegeix els genolls del fred. El revestiment de plata proporciona la reflexió de la calor necessària, mantenir la calor dins el sistema de la roba.

Sistema BionicSphere 3D al còccix: La suor de la zona baixa de l'esquena es porta a terme a través del Sistema BionicSphere 3D fins a la rabada per l'evaporació. El SweatTraps a la part posterior inferior estan dirigits específicament a la captura de suor que flueix cap a les natges. Aquesta primera fase, que sovint condueix als mals de fricció, s'interromp abans que fins i tot pot començar.

{Guies d'aire: false} forta millora de la circulació d'aire d'1 mm: L'Aire Condicionat Channel està envoltat per les guies d'aire: {} falsos de manera que també pot funcionar adequadament en una segona capa. La velocitat d'evaporació s'incrementa en múltiples.

Millora de la ISO CalfPad: Músculs del panxell poden refredar ràpidament, especialment després dels descansos curts i fins i tot si la temperatura del cos en general segueix sent alta. Això pot donar lloc a risc de lesió. La nova adaptada anatòmicament ISO CalfPad reté la calor dels bodis. Aquí també el teixit de punt es troba en formes en forma d'ona sobre la pell formant canals per a l'emmagatzematge d'aire d'una manera similar a la ISO Shoulder. L'aire escalfat pel cos i retingut en aquests canals retarda significativament el refredament de la musculatura de vedella, ja que s'ajusta a la percepció global dels bodis de calidesa.

AirConditioningSpot: El buit del genoll transpira de forma ràpida i fortament. Una tela fina, circular de punt s'ha incorporat allà. La suor es dissipa i s'empeny cap a l'exterior amb l'ajuda de calor del cos sense el risc de la refrigeració.

Cura:

Si us plau, donar volta al seu producte de dins cap a fora i no utilitzi cap detergent o blanquejador.



X-BIONIC Energy Accumulator EVO està disponible amb vàries talles i colors. Compra’l a snowinn i beneficia’t de tots els avantatges i ofertes exclusives. A més a més, el X-BIONIC Energy Accumulator EVO té la total garantia oficial de X-BIONIC. A més a més, podràs complementar la teva compra amb altres productes de la categoria de Roba interior tècnica a l’apartat de Roba home.

Característiques X-BIONIC Energy Accumulator EVO

Tecnologia X-BIONIC Energy Accumulator EVO

Sostenible X-BIONIC Energy Accumulator EVO

Informació més detallada |

Opinió dels experts. X-BIONIC Energy Accumulator EVO

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

/ 5

1 Opinions

5 estrelles

%

4 estrelles

%

3 estrelles

%

2 estrelles

%

1 estrelles

%

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed