Sisplau, escriu el teu email i t´enviarem un enllaç al teu correu per restablir la contrasenya.

Venut i enviat per

vendes

Enviament gratis

Devolució de comanda

Tornar a la pàgina anterior | Inici
X-BIONIC

Sostenible

X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

$ 0

PVR:

Estalvies: %

Enviament gratis

Muntatge gratuït

No pagaràs taxes de duana.

Venut i enviat per

Veure altres venedors()

Quadre de Talles

Color:

Talla esgotada

No perdis l´esperança. Escriu la teva adreça de correu electrònic i rebràs un correu electrònic si aquest article torna en estoc.

Ho sentim, no tenim suficients unitats disponibles

Estalvies:

Afegeix al meu pack 
Compra ara amb 1 Click

Altres colors disponibles

Combinació perfecta

Reportar error

Veure altres productes de:

Descripció X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

3552 JORNADES DE RECERCA I DESENVOLUPAMENT Durant més de 10 anys hem estat treballant en el X BIONIC acumulador d'energia. Cada any s'ha realitzat encara millor. Cada any els trofeus que vam guanyar perquè amuntega avui tenim 15 premis de disseny de renom internacional, per no parlar de resultats de les proves principals innombrables. Això ens omple d'orgull, però és impossible posar fi a la nostra ambició perquè sigui encara millor. Amb l'acumulador d'energia EVO seu ara baixat a un treball de precisió. Ens enviaven canviar tot el concepte, però nosaltres només martellejar lluny en cada petit detall. Si optimitza les característiques individuals, s'acaba la millora de tot el sistema. No és sobre tota una revolució més. Quan es tracta de roba funcional, que ja es va aconseguir mitjançant la Accumlator Energia. Això ara és tot sobre l'evolució. En l'esport de rendiment, la victòria i la derrota sovint es decideixen per la centèsima de segon. Cada costura ha de ser perfecte i ha de donar suport l'atleta de manera òptima en cada situació. Aquesta va ser la premissa per al desenvolupament i la meta establerta per al nostre equip. Per aconseguir això, hem finalment canviat gairebé totalment l'acumulador d'energia: noves zones defi nides espatlla, àrees de compressió més amplis segments conjunts més forts, canalització recent conceptualitzat, ...

Especificacions:

Composició tècnica:

90% NODOR Skin

7% Mythlan

3% elastà

Composició del material:

90% Poliamida

7% de polipropilè

3% elastà

Tecnologia:

Gran 3D Sistema BionicSphere:

El sistema 3D BionicSphere al pit amb les seves dimensions 220% més grans està dissenyat per a alta intensitat d'esforç físic i proporciona per a la refrigeració.

Aire condicionat Canal:

L'Aire Condicionat Channel és un sistema de ventilació dels canals que flueixen al voltant del cos, portant contínuament la humitat i la calor. Es permet que l'aire flueixi a regions del cos que normalment no accessibles per a la circulació d'aire fresc.

AirComPlex Zona:

144 cm més aïllament. En el plexe solar, directament sota les vèrtebres toràciques 12, les fibres nervioses importants reben senyals que influeixen en un? S de tot benestar. L'acumulador d'energia EVO protegeix aquesta zona sensible amb canals especials. L'aire calent tancat allà aïlla de manera òptima en el fred. L'estructura del sistema? S processa l'excés de suor de l'activitat física i garanteix una refrigeració adequada del nucli

ISO espatlla:

L'estructura en forma d'ona de l'espatlla ISO està posat sobre les espatlles, mantenint el cos càlid i la protecció contra els calfreds.

Sistema BionicSphere 3D a la part posterior:

Garanties ventilació eficaç perquè la humitat és ràpidament malvats i transportat lluny. Cap problema significa aïllant bosses d'aire en l'estructura en forma d'ona protegir contra el fred.

ExpansionRibs estesos: 6 càmeres addicionals.

Els ExpansionRibs de les colzeres revelen la seva amortiment d'aire d'aïllament només en l'estat flexionat. Els colzes no serà afectada pel fred de l'hivern una vegada que el punt es desenvolupa amb el seu principi acordió. La flexibilitat de la ExpansionRibs i l'elasticitat dels fils que fa possible tenir completa llibertat de moviment. Els seus músculs costum mostren signes de fatiga, i theyll ser millor aïllats.

Guies de l'Aire:

Treballa com separadors i les fronteres al llarg del Canal d'Aire Condicionat per a la circulació d'aire eficaç.

Sistema BionicSphere 3D al còccix:

La suor de la zona baixa de l'esquena es porta a terme a través del Sistema BionicSphere 3D fins a la rabadilla per l'evaporació. Els SweatTraps a la part posterior inferior estan dirigits específicament a la captura de suor que flueix cap a les natges. Aquesta primera fase, que sovint condueix a mals de fricció, s'interromp abans que fins i tot pot començar.

SweatTraps:

Transpiració Trampa abans de començar a sentir-ho. La suor és malvat de distància pel que pot evaporar utilitzant la dinàmica de calor. Una pel·lícula de la transpiració massa prim per ser perceptible es queda enrere per refredar la pell.

Tecnologia Impacte X:

Millor rendiment a causa de la compressió graduada que redueix les oscil·lacions musculars, dóna suport als músculs i les articulacions i optimitza el subministrament de nutrients.



Troba al nostre catàleg el X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt en estoc i al millor preu online. A més a més, a la categoria de Roba dona també estan a la teva disposició les millors ofertes i novetats. Troba les últimes gangues en material esportiu i descobreix els productes en liquidació de la categoria de Samarretes amb descomptes increïbles! D’aquesta manera estaràs segur que aconseguiràs la millor oferta online sempre a trekkinn.

Característiques X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

Tecnologia X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

Sostenible X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

Informació més detallada |

Opinió dels experts. X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

Aquest producte també és venut per

Preu + enviament

Data d´entrega

Informació del venedor

Talla

Més venuts

Completa el teu cistell

Productes relacionats

Escriu una opinió i guanya CoINNs

5 / 5

4 Opinions

5 estrelles

100%

4 estrelles

0%

3 estrelles

0%

2 estrelles

0%

1 estrelles

0%

X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

Alta compressió

12/12/2019

Vanesa

Samarreta de teixit gruixut i que ofereix alta compressió. De qualitat i ideal com a primera capa a l'hivern.

X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

Qualitat

27/11/2019

Vanesa

Producte de gran qualitat, teixit gruixut i que comprimeix bastant.

X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

W

13/12/2018

PAOLO

Excel·lent perfecte

X-BIONIC Energy Accumulator EVO Long Sleeve T-Shirt

X-biònic

19/04/2017

SONG

agrada molt

Escriu una opinió sobre aquest producte

Respondre la pregunta

Escriu la teva resposta

La pregunta ja ha estat contestada, moltes gràcies per intentar ajudar a un altre client. Comptarem amb tu per a futures preguntes.

Fes una pregunta tècnica sobre aquest producte

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed