up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

X-BIONIC Energy Accumulator Melange

X-BIONIC Energy Accumulator Melange

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Energy Accumulator Melange

Descripció X-BIONIC Energy Accumulator Melange

3.552 DIES DE RECERCA I DESENVOLUPAMENT Durant més de 10 anys que han estat treballant en l'energia Accumulator® X BIONIC®. Cada any s'ha realitzat encara millor. Cada any, els trofeus que vam guanyar per això va acumular avui tenim 15 premis de disseny de renom internacional, per no parlar dels resultats de les proves innombrables superiors. Això ens omple d'orgull, però és impossible posar fi a la nostra ambició perquè sigui encara millor. Amb l'energia Accumulator® EVO seu ara descendit a un treball de precisió. Ens enviaven canviar tot el concepte, però simplement repeteixen sempre en cada petit detall. Si optimitza les característiques individuals, s'acaba la millora de tot el sistema. No es tracta de tota una revolució més. Quan es tracta de roba funcional, que ja es va aconseguir mitjançant la Accumlator® Energia. Això és ara parla d'evolució. En l'esport de rendiment, victòria i derrota sovint es decideixen per la centèsima de segon. Cada costura ha de ser perfecte i ha de donar suport l'atleta de manera òptima en cada situació. Aquesta va ser la premissa per al desenvolupament i la meta establerta per al nostre equip. Per aconseguir això, hem canviat al final gairebé totalment la Accumulator® Energia: zones d'espatlla nius recent definiti, àrees de compressió més amplis, els segments d'unió més fort.

especificacions:

composició tècnica:

80% de la pell NODOR®

14% Mythlan ™

6% elastà

Composició del material:

45% poliamida

35% Polyester

14% de polipropilè

6% elastà


Compra avui mateix X-BIONIC Energy Accumulator Melange per només 0 $. Fabricat per X-BIONIC, X-BIONIC Energy Accumulator Melange està disponible amb una gran varietat de talles i colors perquè trobis exactament el producte que necessites. A trekkinn t’oferim els preus més baixos dels teus productes de muntanya favorits. Dóna un cop d’ull a la gran varietat de Roba interior a la secció de Roba dona.

Característiques X-BIONIC Energy Accumulator Melange

Llargada
Llargs
Color
Gris
Prestacions
Tèrmiques
Tipus de producte
Malles

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

X-BIONIC Energy Accumulator Melange

Melangi acumulador d’energia biònica x

-

Aquesta és una roba interior super tèrmica! M’estalvien a qualsevol temperatura quan faig troteig o altres activitats. Ara vull un topall! EL MILLOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! també tenen una gran compressió

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up