up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Informació del venedor

Venut i enviat per

Devolució de comanda

X-BIONIC Evo Melange Tight

X-BIONIC Evo Melange Tight

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Evo Melange Tight

Descripció X-BIONIC Evo Melange Tight

3.552 dies de recerca i desenvolupament durant més de 10 anys que han estat treballant en l'energia Accumulator® X BIONIC®. Cada any s'ha realitzat encara millor. Cada any, els trofeus que vam guanyar perquè va acumular avui tenim 15 premis de disseny de renom internacional, per no parlar dels resultats de les proves innombrables superiors. Això ens omple d'orgull, però Indiferent va posar fi a la nostra ambició perquè sigui encara millor. Amb l'energia Accumulator® EVO ara s'inunda baixat per a treballs de precisió. Ens HAGI canviar tot el concepte, però simplement repeteixen sempre en cada petit detall. Si optimitza les característiques individuals, s'acaba la millora de tot el sistema. Està no es tracta de tota una revolució més. Quan es tracta de roba funcional, que ja es va dur a terme pel Accumlator® Energia. Això és ara parla d'evolució. En l'esport de rendiment, victòria i derrota sovint es decideixen per la centèsima de segon. Cada costura ha de ser perfecte i ha de donar suport als atletes de forma òptima en qualsevol situació. Aquesta va ser la premissa per al desenvolupament i la meta establerta per al nostre equip. Per aconseguir això, hem canviat al final gairebé totalment la Accumulator® Energia: zones de nova defi niu espatlla, àrees de compressió més amplis, segments d'unió més forta, canalització recent conceptualitzat.

Amb X-BIONIC Evo Melange Tight podràs disfrutar del teu esport favorit sense complicacions. Si t’agrada la marca X-BIONIC i tots els seus productes de muntanya, visita la secció de Roba dona on hi trobaràs tot el que necessitis. Fes la compra avui mateix i rep-la en pocs dies! El nostre principal objectiu a trekkinn és oferir-te el material de la millor qualitat i portar-te’l directament a casa sense que t’hagis de preocupar de res més!

Característiques X-BIONIC Evo Melange Tight

Llargada
Tres Quarts
Color
Gris
Prestacions
Tèrmiques
Tipus De Producte
Malles

Escriu una opinió sobre aquest producte i guanya CoINNs coinns

Escriu una opinió sobre aquest producte

Puntuació del producte

Els teus comentaris són importants per a nosaltres, els nostres experts revisaran la teva opinió sobre aquest producte i el publicarà dins dels 5 dies hàbils. Assegureu-vos que la vostra opinió se centra en el producte i la vostra experiència, això ajudarà a altres clients a prendre decisions més segures. Si teniu algun problema amb una comanda, contacta´ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició

  • 30 return

    DEVOLUCIÓ
    EN 30 DIES

  • Pay

    COMPRA I PAGAMENT
    SEGURS

  • like or return

    SATISFACCIÓ
    100% GARANTIDA

  • pice

    GARANTIA DEL
    PREU MÉS BAIX

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Tancar
up up