Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Poloshirts

()

Sorter efter

Hvordan vælger man en poloshirt til mænd?

Poloskjorterne til mænd har en enestående pasform, som mænd kan lide at bære, når de dyrker forskellige sportsgrene og andre aktiviteter. Poloshirtsene er lavet af højkvalitets glat bomuldsmateriale med en blanding af syntetiske fibre. Poloshirten er mere løstsiddende end en standardskjorte. Poloshirts til mænd er lange til taljen for at dække din overkrop ordentligt og kan være lavet af åndbart materiale. Du kan købe poloshirts fra Speedo , Head Swimming , Zoggs og Iq UV .

Når du vælger poloshirts til mænd , skal du sørge for, at stoffet er luftigt, så kroppen mærker den rette luftstrøm og holder kroppen væk fra sved. Fugttransporterende poloshirts er perfekte til udendørsaktiviteter. Så vælg poloshirts , der har fugttransporterende egenskaber.
Vælg den poloshirt , der sidder rigtigt, for hvis du bærer en skjorte i stor størrelse, er den meget irriterende, og hvis du vælger en meget kort skjorte, dækker den ikke din krop ordentligt og holder dig også utilpas.
Overvej poloshirtens stofsammensætning. Fælles materialer omfatter bomuld, polyester eller en blanding af begge. Bomuld giver en blød og åndbar fornemmelse, mens polyester tilbyder fugttransporterende egenskaber og holdbarhed. Blandinger kan kombinere fordelene ved begge materialer. Vælg et stof, der passer til dine komfortbehov og det ønskede niveau af formalitet.
Vær opmærksom på kravedesignet. En poloshirt har typisk en blød krave, der kan foldes eller rejses op. Kraven skal bevare sin form uden at vælte. Overvej kravens højde og stivhed for at finde en stil, der passer til dine præferencer og det ønskede niveau af formalitet.
Poloshirts har normalt korte ærmer, men variationer med lange ærmer er også tilgængelige. Vælg en ærmelængde, som du finder behagelig og passende til lejligheden eller klimaet.
Poloshirts kommer i en række forskellige farver og mønstre. Vælg farver og mønstre, der matcher din personlige stil og nemt kan koordineres med andre ting i din garderobe.
Vær opmærksom på detaljerne i poloshirten . Se efter kvalitetssømme, forstærkede knapper og en velkonstrueret stolpe delen med knapperne. Disse detaljer bidrager til skjortens generelle holdbarhed og æstetiske tiltrækningskraft.

top