Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skjorter Lange

()

Sorter efter

Hvordan vælger jeg en skjorte til drenge?

Skjorter

Skjorterne er klædedragt til den øverste krop. Tidligere en beklædningsgenstand, der især blev brugt af mænd, er den blevet en overordnet titel for en bred mangfoldighed af overkropstøj og beklædningsgenstande. Skjorter er mere præcist en beklædningsgenstand med et drejningsmoment, kapper med armbånd og en fuld opretstående åbning med fastgørelseselementer eller spænder. Drengeskjorter findes i en række forskellige farver og nuancer. Du kan købe drengeskjorter fra Jack and Jones , Vans , Timberland , Lacoste .

Tips til valg af skjorter

1. Tag det ekstra mål for at vælge 100% bomuldsmateriale uden materialekombinationer som f.eks. Polyester. Naturlige stofmaterialer som bomuld er varige, enkle at pleje og gør din hud i stand til at ånde.
2. Bekvemmelighed bør være den vigtigste komponent i valg af den rigtige størrelse skjorte. Skjorter skal udvide sig over tid, så foretrækker en størrelse, der har en smal pasform, eller som er på kortsiden, ikke langsiden. Dette giver en konventionel pasform næste gang et par stykker vask eller deromkring.
3. Du bør nogensinde være intim med dine kropsdimensioner og kropsfigur i rækkefølge for at sikre, at trøjenes mode og mønster sætter dig.
4. Undersøg altid de vitale områder, såsom drejningsmomenter, ærmer og kanter for løsne fibre eller syninger. Offre ikke herude, det fortjener fremragende, trods alt er syningen og lukningerne det, der holder en skjorte sammen.
5. Etiketten er især nødvendig, dette bestemmes normalt på den indvendige bagside af trøjens drejningsmoment. Vi anbefaler regelmæssigt at gennemgå beskrivelsen på skjorten, for den når skjortepleje.


top