Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Støvler og støvletter Sort

()

Sorter efter

Hvordan vælger man støvler til mænd?

Støvler er en slags specialfodtøj. De fleste støvler dækker hovedsageligt foden og anklen, mens nogle også omfatter en del af underbenet. Nogle støvler når op til benet. Du kan købe herrestøvler fra Levis , Superdry , Gstar , Jack og Jones .

Herre Ugg støvler

Herre Ugg støvler er en mode støvler med oprindelse i Australien. Ugg støvlerne til mænd er normalt fremstillet af fåreskind med dobbelt ansigt med pels på foret, en udvendig belægning og en polymeriseret base. Disse støvler bæres for varme og komfort.

Dr. Martens Støvler

Dr. Martens støvler har luftpolstrede bunde, så det er meget bekvemt at turnere i dem. De er fremstillet af vegansk standardhud. Derfor er de meget udholdende. De fleksible underdele i Dr. Martens støvler justerer de fleste bøjninger meget jævnt og stopper derfor ubehag i fodens kurve.

Tips til at vælge støvler til mænd

1. Vælg flade støvler, fordi de er meget mere gunstige for dine ben.
2. Lige nu over ankelstøvlerne med en rund front ser stilfuld ud. De ser fantastiske ud med bukser og en lang frakke. Sørg for, at de ikke er stramme, når du drejer dine ben.
3. Den smarteste mode af støvler er lynlåst i enden for nem adgang. Afrundet eller buet front, korte hæle eller flade, de fungerer alle godt.


top