Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Bukser Grøn

()

Sorter efter

Sådan vælges bukser til mænd

Bukser er en vigtig del af enhver mænds garderobe. Det kan være svært at finde de rigtige bukser, men med få vigtige punkter i tankerne kan du træffe et bedre valg. Tag et kig herunder på nogle tips, der hjælper dig med at vælge de rigtige bukser;

Bukser
Der findes forskellige buksnedskæringer på markedet; derfor bør du kende de snit, der passer dig. For eksempel er lige ben, slanke ben og supermager hovedtyperne til herrebukser. For afslappet daglig brug skal du vælge lige bukser. Levis , Superdry , Adidas originals s og Gstar tilbyder det bedste udvalg af mænds bukser til mænd.

Få den rigtige pasform
At finde den rigtige størrelse og pasform er afgørende for at vælge enhver buksestil, uanset hvad din kropstype er. For stramme bukser vil afsløre ting, du typisk vil skjule, mens bukser i baggy stil vil øge din grith. For at få den rigtige størrelse skal du bestemme ved at placere to fingre inde i linningen for at sikre en behagelig pasform.

Få den rigtige længde
Som hovedregel bør dine bukser ikke røre jorden. Sørg for, at de bukser, du vælger, ikke skal dække hele skoene eller sneakers, da de vil give et forfærdeligt look. For lange sorte bukser er også ubehagelige at gå i. Bunden af bukserne med brede ben skal sidde en halv tomme under kanterne på dine sko.

Få den rigtige talje
Taljen er en vigtig del af plaidbukser. Du skal måle din talje korrekt for at få den rigtige størrelse. Taljestørrelsen bestemmer din buks nummer.


top