Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skjorter Lange

()

Sorter efter

Langærmet eller kortærmet til skjorter til mænd?

Skjorter findes i forskellige stilarter nogle har lange ærmer, mens andre har korte ærmer. Du skal vælge en skjorte, der passer til din kropstype og supplere din personlighed. Lad os tale om begge stilarter herunder;

Skjorter med lange ærmer

Skjorter med lange ærmer er alle raseri i disse dage. Hver mand, der klæder sig pænt, skal have disse skjorter i sit skab. Årsagen er, at skjorter med lange ærmer giver dig et anstændigt look og passer til næsten alt. Eksempelvis er langærmede skjorter med rund hals og et godt valg til daglig brug. Når det kommer til at købe langærmede skjorter, er der få ting, du skal huske på. For det første skal materialets kvalitet være god. De fleste skjorter er lavet af blandinger af bomuld og polyester, men du skal vælge den efter vejret. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones er de bedste producenter af skjorter til mænd med lange ærmer.

Skjorter med korte ærmer

De mest almindelige t shirts til mænd kommer med V form, U form eller rund hals og stil med korte ærmer. Der er masser af attraktive designs, seje tekster og kunstværker trykt på teerne, der gør dem tiltalende. T shirts fås også i en bred vifte af stoffer som bomuld, polyester, syntetisk og en blanding af forskellige materialer. Du bør dog overveje fugttransporterende evne, rynkebestandig letvægt og komfortfunktioner i tankerne, når du køber den sorte skjorte.

top