Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Sweatere Rosa

()

Sorter efter

Typer af trøjer

En sweater eller pullover er en garderobe, en strikket beklædningsgenstand, der dækker overkroppen og armene. Afhængigt af snittet kan seje trøjer også dække en del af halsen.
Der er forskellige typer trøjer, som vi vil diskutere i denne artikel, fortsæt med at læse nedenfor;

Besætningshals
En rund hals er en mest almindeligt anvendt pullover sweater med en afrundet og tætsiddende hals. Sweatere med rund hals ser altid trendy ud. Disse uldtrøjer til mænd kan bæres med en skjorte med krave under.

V udskæring
V hals sweater stil ligner besætningshalsen bortset fra halsudskæringen, der er skåret i en v form. Denne trøje er bedst til at bære en skjorte med krave med slips eller ascot, hvilket gør den til det perfekte valg til formelle indstillinger og kontorer.

Skildpaddehals
Denne sweaterstil, også kendt som rullehals eller poloshals, er utrolig populær blandt mænd. Da de dækker hele halsområdet, giver mændenes designertrøjer bedre dækning og varme om vinteren.

Cardigan
Som en skjorte eller jakke åbner cardiganen sig foran og lukkes med knapper eller knapper. Den mest populære cardigan stil er single breasted, men du kan også finde versioner med dobbelt breasted. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones og Timberland tilbyder en bred vifte af forskellige materialer, farver og stilarter til herre med lynlås trøjer.


top