Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tennarit Monivärinen

()

Lajittele

Miesten tennarien tyypit

Miesten tennarit ovat alun perin urheiluun tai erilaisiin fyysisiin aktiviteetteihin tarkoitettuja jalkineita, mutta nykyään niitä käytetään myös arkipäiväiseen vapaa aikaan. Miesten lenkkarit valmistetaan urheiluun ja miehet voivat käyttää niitä mukavuussyistä osana arkipukeutumistaan.

Niken tennarit
Nike lenkkarit on valmistettu hauraasta nahasta, ja niissä on ommeltu nahkapäällystys muotin huippuluokan, vakauden ja mukavuuden takaamiseksi. Niiden värit ovat kirkkaita ja ihanteellinen määrä kiiltoa antaa sinulle täydellisen lopputuloksen. Nike Sneakers ovat erittäin ilmavaimennusta ja kevyitä, joten ne tarjoavat mukavuutta koko päivän.

Asics tennarit
Asics Sneakers luokitellaan pitkällä kilometrillä oleviksi harjoituslenkkariksi. Asics lenkkarit sopivat parhaiten pitkille lenkkeille vaivattomasti. He ovat pyrkineet antamaan entistä enemmän tukea kantapäälle sekä välipohjalle parantaakseen aiemmin erinomaista tukea.

New Balance lenkkarit
New Balance lenkkarit tunnistetaan niiden mukavuuden, laadun, avun, pehmusteen ja kestävyyden perusteella. Ne ovat erittäin leveät kävelyä varten ja tukevat täysin jalkojasi.

Voit myös ostaa tennareita Levisiltä , Superdryltä , Adidas originalsilta , Gstarilta


top