Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Paitapuserot Pitkä

()

Lajittele

Pitkähihaiset vai lyhythihaiset miesten paidat?

Paitoja on eri tyylejä toisilla on pitkät hihat ja toisilla lyhyet hihat. Sinun on valittava vartaloosi sopiva paita, joka täydentää persoonallisuuttasi. Puhutaan molemmista tyyleistä alla;

Pitkähihaiset paidat

Pitkähihaiset paidat ovat nykyään suosittuja. Jokaisella kauniisti pukeutuvalla miehellä on oltava nämä paidat kaapissaan. Syynä on se, että pitkähihaiset paidat antavat sinulle kunnollisen ilmeen ja sopivat lähes kaiken kanssa. Esimerkiksi miehistön kaulan pitkähihaiset paidat ovat hyvä valinta jokapäiväiseen käyttöön. Pitkien hihojen ostamisessa on pidettävä mielessä muutama asia. Ensinnäkin materiaalin laadun tulee olla hyvä. Useimmat paidat on valmistettu puuvillan ja polyesterin sekoituksista, mutta sinun tulee valita se sään mukaan. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones ovat parhaita miesten pitkähihaisten paitojen valmistajia.

Lyhythihaiset paidat

Yleisimpiä miesten t paitoja on V muotoinen, U muotoinen tai pyöreä pääntie ja lyhyet hihat. T paidoissa on paljon houkuttelevia malleja, hienoja tekstejä ja taideteoksia, jotka tekevät niistä houkuttelevia. T paitoja on saatavana myös laajasta valikoimasta kankaita, kuten puuvillaa, polyesteriä, synteettistä materiaalia ja sekoitusta eri materiaaleista. Sinun on kuitenkin otettava huomioon kosteutta siirtävä kyky, ryppyjä kestävä kevyt ja mukavuusominaisuudet ostaessasi mustaa paitaa.

top