Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

T-paidat Musta

()

Lajittele

Kuinka valita T paita miehille?

T paidat ovat vaatekaapin niittejä. Se on monipuolinen vaate ja välttämätön vaatetus miehille. T paita on ihanteellinen valinta työpaikalta rentouttavaan joen rannalle.
Ne eivät ole vain mukavia ja kestäviä, vaan myös tyylikkäitä. Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Jack and Jones tarjoavat erilaisia malleja, värejä ja materiaaleja miesten t paidoissa.
Katso alla tärkeitä vinkkejä t paidan valitsemiseen;

Pääntie tyyppi

On olemassa useita pääntie tyylejä, kun ostat miesten t paitoja. Löydät paljon tyylejä syvästä VS shudder kaulamallista raakaan helmaan, veneen kaulaan ja kauhan kaulaan. On kuitenkin hyvä pysyä klassisissa miehistön kaulan mustissa t paidoissa, jotka antavat hienostuneen ilmeen.

Kankaan valinta

Kankaan valinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka sinun on otettava huomioon ostaessasi t paitoja. Miehet haluavat käyttää paksumpaa kangasta halpoja miesten t paitoja kuin kevyitä. Olipa t paitaa käytettävä pohjakerroksena tai yksin, sen pitäisi tuntua toiselta iholta. Puuvilla on T paitojen eniten käytetty materiaali. Moderneja t paitoja on saatavana Tencel kankaissa, jotka ovat kylmempiä kuin viskoosi tai pellava ja imukykyisempiä.

Täydellinen istuvuus

Kun valitset t paitaa, varmista, että se istuu tiukasti vartalossasi. Löysä käsivarsi ja vetävä olkatoppi antavat kauhean vaikutelman käyttäjästä. Klassinen t paita päättyy lantiosi yläosaan. Miesten Nike t paitojen pitkät katkotut kuidut kestävät pidempään, tuntuvat kevyemmiltä ja näyttävät ohuemmilta.

top