Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Takit Pinkki

()

Lajittele

Naisten takkityypit

Naisten takitakit ovat kokeneet äärimmäisiä muutoksia vuosien varrella. Katso joitakin naisten takkeja;

Pommikoneen takki

Pommitakki on jo pitkään ollut suosittu takki, joka jokaisella naisella todennäköisesti on vaatekaapissa. Nykyään naiset tyylittävät pommitakkeja, joissa on tavalliset paidat ja denim repäisyt farkut luodakseen kestävän ilmeen. Naiset voivat käyttää näitä takkeja myös hameen ja muiden mekkojen kanssa.

Leikattu takki

Leikatut takit ovat yksi suosituimmista ja päätä kääntävistä takkeista, jotka ottavat haltuunsa katumuotia ympäri maailmaa. Nämä takit päättyvät vyötärölinjaan tai sen yläpuolelle. Leikatut takit ovat tyylikkäitä ja monipuolisia. Voit muotoilla niitä loputtomasti haluamallasi tavalla. Valittavana on erilaisia materiaaleja, värejä ja tyylejä.

Nahkatakki

Tyylikkään mutta tyylikkään ilmeen vuoksi naiset valitsevat nahkatakit, koska ne ovat täydellinen valinta talveksi. Nahkaiset mustat takit naiset voivat sopia rentoihin asuihin ja juhlavaatteisiin. Lisäksi Levis , Superdry , Adidas originals ja Gstar tarjoavat parhaan valikoiman sadetakkeja naisille.

Farkkutakki

Farkkutakki on yksi monipuolisimmista vaatekappaleista, jotka jokaisen naisen on oltava kaapissa. Olipa kyseessä farkut, hameet, shortsit tai paidat, mitä tahansa käytätkin, naisten denim kevyt takit näyttävät hyvältä kaikenlaisilla asuilla.

Tikatut takit

Trendikkäät tikatut takit sopivat täydellisesti talveksi ulkona. Niitä on laaja valikoima kirkkaita värejä ja tyylejä.



top