Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μαγιό Λευκό

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιο είναι το καλύτερο μαγιό για άντρες;

Για πολλούς ανθρώπους, η κολύμβηση είναι ένα τέλειο άθλημα που όχι μόνο τους διατηρεί σε φόρμα και υγιή, αλλά σας δίνει μια χαλαρή αίσθηση ότι βρίσκεστε στο νερό. Είναι δύσκολο να επιλέξετε τα σωστά μαγιό για να πετύχετε τους στόχους κολύμβησης. Πριν επιλέξετε τα σωστά αντρικά μαγιό σχεδιαστών, φροντίστε να κάνετε μια ρεαλιστική αξιολόγηση του σωματότυπού σας και επιλέξτε τα μαγιό που ταιριάζουν απόλυτα στη διάπλασή σας.
Όσον αφορά την κολύμβηση, είναι πιθανό να σας πνίξουν οι εκατοντάδες επιλογές από διάσημες μάρκες όπως Superdry , Gstar , Jack and Jones και Timberland . Ωστόσο, πρέπει να καθορίσετε τον σκοπό των μαγιό που πρόκειται να αγοράσετε. Εάν το χρησιμοποιείτε για σκοπούς ανταγωνισμού, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπουν στα πόδια να κινούνται γρήγορα. Αγωνιστικά μπαούλα όπως τα ανδρικά μαγιό Nike είναι ελαφριά και έχουν σχεδιαστεί με λιγότερο ύφασμα για να προσφέρουν καλύτερη κίνηση στα πόδια.

Τα καλύτερα υλικά μαγιό για άνδρες

Σπαντέξ
Τα μαγιό που είναι κατασκευασμένα από υλικό spandex είναι πιο ελαστικά από άλλα. Για αγώνες και αγώνες, αυτό το μαγιό θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Πολυεστέρας
Ο πολυεστέρας είναι το πιο δημοφιλές υλικό στα ανδρικά μαγιό και είναι γνωστό ότι είναι ανθεκτικό στο χλώριο και έχει μεγάλη διάρκεια. Τείνουν επίσης να είναι άνετα, εύκολο να πλυθούν, να αναπνέουν, να στεγνώνουν γρήγορα και να είναι μαλακά.

Νάιλον
Αν ψάχνετε για κάτι ελαφρύ και λείο, ένα νάιλον μαγιό θα είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ανθεκτικά στην τριβή, μαλακά και άνετα.


top