Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλουζάκια Λευκό

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα T Shirt για άντρες;

Τα μπλουζάκια είναι βασικά είδη ντουλάπας. Είναι ένα ευέλικτο ρούχο και ένα απαραίτητο ρούχο για τους άνδρες. Από το χώρο εργασίας μέχρι ένα χαλαρωτικό βράδυ στην όχθη του ποταμού, ένα μπλουζάκι είναι η ιδανική επιλογή για να φορέσετε.
Δεν είναι μόνο άνετα και ανθεκτικά, αλλά είναι επίσης κομψά. Levis , Superdry , Adidas original , Gstar , Jack and Jones προσφέρουν διάφορα σχέδια, χρώματα και υλικά σε μπλουζάκια για άνδρες.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε σημαντικές συμβουλές για να επιλέξετε ένα μπλουζάκι.

Τύπος λαιμού

Υπάρχουν διάφορα στυλ λαιμόκοψης για να διαλέξετε όταν ψωνίζετε ανδρικά μπλουζάκια. Θα βρείτε πολλά στυλ από σχέδια λαιμού βαθιάς VS ανατριχίλας έως ακατέργαστο στρίφωμα, λαιμό σκάφους και σβούρα. Ωστόσο, είναι καλό να κολλήσετε με τα κλασσικά ανδρικά μαύρα μπλουζάκια που δίνουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Επιλογή υφάσματος

Η επιλογή υφάσματος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε μπλουζάκια. Οι άντρες προτιμούν να φορούν φθηνά ανδρικά μπλουζάκια με πιο χοντρό ύφασμα από τα ελαφριά. Είτε πρόκειται να φορεθεί το μπλουζάκι ως βασικό στρώμα είτε ως σόλο, θα πρέπει να αισθάνεται σαν δεύτερο δέρμα. Το βαμβάκι είναι το πιο χρησιμοποιημένο υλικό σε μπλουζάκια. Τα μοντέρνα μπλουζάκια διατίθενται σε υφάσματα Tencel που είναι πιο δροσερά από τη βισκόζη ή το λινό και είναι πιο απορροφητικά.

Η τέλεια εφαρμογή

Όταν επιλέγετε ένα μπλουζάκι, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει άνετα στο σώμα σας. Ένα χαλαρό μπράτσο και ένα μπλουζάκι ώμου θα σας δώσει μια φοβερή εντύπωση για τον χρήστη. Το κλασικό μπλουζάκι τελειώνει στην κορυφή των γοφών σας. Τα ανδρικά μπλουζάκια Nike με μακρές βασικές ίνες είναι γνωστό ότι διαρκούν περισσότερο, αισθάνονται πιο ελαφριά και δείχνουν πιο αδύνατα.

top