Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Πουλόβερ Κόκκινο

()

Ταξινόμηση κατά

Τύποι πουλόβερ

Ένα πουλόβερ ή πουλόβερ είναι ένα βασικό ντουλάπι, ένα πλεκτό ρούχο που καλύπτει το πάνω μέρος του σώματος και τα χέρια. Ανάλογα με το κόψιμο, τα δροσερά πουλόβερ μπορούν επίσης να καλύψουν μέρος του λαιμού.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι πουλόβερ που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Λαιμόκοψη
Ο λαιμός πληρώματος είναι ένα πιο συχνά χρησιμοποιούμενο πουλόβερ πουλόβερ με στρογγυλεμένο και σφιχτό λαιμό. Τα πουλόβερ με λαιμό πληρώματος φαίνονται πάντα μοντέρνα. Αυτά τα ανδρικά πουλόβερ από μαλλί μπορούν να φορεθούν με πουκάμισο από κάτω.

V λαιμός
Το στυλ πουλόβερ με λαιμόκοψη είναι παρόμοιο με το λαιμό του πληρώματος εκτός από τη λαιμόκοψη που έχει κοπεί σε σχήμα v. Αυτό το πουλόβερ είναι το καλύτερο για να φορέσετε ένα πουκάμισο με κολάρο με γραβάτα ή ασκότ, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για επίσημες ρυθμίσεις και γραφεία.

Λαιμός χελώνας
Αυτό το στυλ πουλόβερ επίσης γνωστό ως λαιμός ρολό ή λαιμός πόλο είναι απίστευτα δημοφιλές στους άνδρες. Καθώς καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή του λαιμού, τα ανδρικά πουλόβερ σχεδιαστών παρέχουν καλύτερη κάλυψη και ζεστασιά το χειμώνα.

Πλεκτή ζακέτα
Όπως ένα πουκάμισο ή ένα σακάκι, η ζακέτα ανοίγει μπροστά και κλείνει με μπαρέτες ή κουμπιά. Το πιο δημοφιλές στυλ ζακέτας είναι μονόζυγο, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε εκδόσεις με διπλό στήθος. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones , και Timberland προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών υλικών, χρωμάτων και στυλ ανδρικού φερμουάρ πουλόβερ.


top