Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Πουκάμισα Λευκό

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα πουκάμισο για αγόρια;

Πουκάμισα

Τα πουκάμισα είναι η υφασμάτινη στολή για το ανώτερο σώμα. Παλαιότερα ένα ρούχο που χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα οι άνδρες, έχει γίνει ένας τίτλος που προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων και ενδυμάτων στο πάνω μέρος του σώματος. Τα πουκάμισα είναι πιο συγκεκριμένα ένα ρούχο με ροπή, θήκες με βραχιολάκια και ένα πλήρες όρθιο άνοιγμα με συνδετήρες ή κουμπώματα. Τα πουκάμισα για αγόρια έρχονται σε διαφορετική ποικιλία και αποχρώσεις. Μπορείτε να αγοράσετε πουκάμισα για αγόρια από Jack and Jones , Vans , Timberland , Lacoste .

Συμβουλές για να επιλέξετε πουκάμισα

1. Πάρτε το πρόσθετο μέτρο για να επιλέξετε 100% βαμβακερό υλικό χωρίς συνδυασμούς υλικών όπως πολυεστέρα. Φυσικά υφασμάτινα υλικά όπως το βαμβάκι είναι ανθεκτικά, απλά στη φροντίδα και επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει.
2. Η ευκολία πρέπει να είναι το κυριότερο συστατικό για την επιλογή του πουκάμισου σωστού μεγέθους. Τα πουκάμισα πρέπει να επεκτείνονται με την πάροδο του χρόνου, οπότε προτιμήστε ένα μέγεθος που ταιριάζει στενά ή που βρίσκεται στη μικρή πλευρά και όχι στη μακριά πλευρά. Αυτό προβλέπει μια συμβατική εφαρμογή μετά από μερικά είδη πλυσίματος περίπου.
3. Θα πρέπει ποτέ να είστε οικείοι με τις διαστάσεις του σώματός σας και τη σιλουέτα του σώματος με τη σειρά για να διασφαλίσετε τη μόδα και το μοτίβο του πουκάμισου που σας καθορίζει.
4. Ελέγχετε πάντα τις ζωτικές περιοχές όπως οι ροπές, τα μανίκια και τα άκρα για χαλαρές ίνες ή ραφές. Μην θυσιάζεστε εδώ, αξίζει την αριστεία, άλλωστε, οι ραφές και το κλείσιμο είναι αυτά που συγκρατούν ένα πουκάμισο.
5. Η ετικέτα είναι ιδιαίτερα απαραίτητη, αυτό συνήθως καθορίζεται στο εσωτερικό πίσω μέρος της ροπής του πουκαμίσου. Σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά την περιγραφή στο πουκάμισο γιατί φτάνει στην περιποίηση του πουκαμίσου.


top