Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παπούτσια τένις

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε παπούτσια τένις;

Το τένις είναι ένα άθλημα που απαιτεί από τους παίκτες να επιδεικνύουν ταχύτητα, ευκινησία και αντοχή. Η επιλογή των σωστών παπουτσιών είναι σημαντική για να μπορέσετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στο γήπεδο. Επομένως, ένα καλό παπούτσι τένις είναι σημαντικό για να σας βοηθήσει να χειριστείτε τη συνεχή κίνηση, το τρέξιμο, το άλμα, τις καταδύσεις, την κάλυψη του γηπέδου από τη μία πλευρά στην άλλη, το να πηγαίνετε πέρα δώθε στο δίχτυ και τις γρήγορες στροφές που συνοδεύουν έναν αγώνα τένις. τένις. Babolat , Asics , Adidas , Yonex και Joma προσφέρουν καλής ποιότητας παπούτσια τένις για παιδιά.
Ένα ζευγάρι παπούτσια τένις πρέπει να εφαρμόζουν σωστά και άνετα στα πόδια σας. Τα παπούτσια δεν πρέπει να είναι πολύ στενά ή πολύ φαρδιά. Τα παπούτσια τένις βοηθούν στην εύκολη και γρήγορη κίνηση, ενώ παρέχουν αρκετή αντικραδασμική προστασία στα πόδια σας. Τα παπούτσια τένις θα πρέπει να αισθάνονται άνετα και όχι πολύ σφιχτά, καθώς μπορεί να προκαλέσουν τριβή.
Δημοφιλείς μάρκες σχεδιάζουν λευκά παπούτσια τένις με εξωτερικές σόλες σε στυλ ψαροκόκαλου που προσθέτουν σταθερότητα και πρόσφυση στο γήπεδο. Αυτά τα παπούτσια είναι κατάλληλα για παιχνίδια σε χωμάτινα γήπεδα, τεχνητό γρασίδι και σκληρά.

Όταν επιλέγετε το νέο σας ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas , βεβαιωθείτε ότι παρέχει στα πόδια σας επαρκή πλευρική στήριξη. Το παπούτσι πρέπει να παρέχει αντικραδασμική προστασία στην εσωτερική σόλα, στήριξη καμάρας στη φτέρνα, πάγκο φτέρνας και γιακά φτέρνας.
Οι παίκτες του τένις χρειάζονται σωστό έλεγχο των ποδιών γιατί πρέπει να κάνουν απότομες κινήσεις και στροφές και τα παπούτσια τένις παρέχουν καλό έλεγχο του ποδιού. Ως εκ τούτου, τα ενισχυμένα κουτιά δακτύλων είναι το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητάτε όταν αγοράζετε παπούτσια τένις. Ένα επιπλέον κομμάτι υλικού προστίθεται στην εξωτερική περιοχή των δακτύλων του παπουτσιού τένις για να σταματήσει γρήγορα την κίνηση προς τα εμπρός και να αυξήσει την ανθεκτικότητα.

top