Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παλτά και πανωφόρια Θερμικά

()

Ταξινόμηση κατά

Στυλ Γυναικεία Παλτό

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος, μας αρέσει να φοράμε το πιο ζεστό παλτό στην ντουλάπα για να μας κρατάει ζεστούς και άνετους.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε μερικά από τα πιο δημοφιλή στυλ γυναικείων παλτών.

Καμπαρντίνα για γυναίκες
Μια καμπαρντίνα δίνει απλά μια κλασική πινελιά στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το ελαφρύ, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες στυλ της καμπαρντίνας είναι τέλειο και μπορεί να συνδυαστεί με ένα τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια για να περάσετε τη μέρα σας.

Γυναικείο παλτό με διπλό στήθος με ζώνη
Τα παλτό με διπλό στήθος και ζώνη είναι κομψά με επιπλέον υλικό στο μπροστινό μέρος για να επικαλύπτεται το κλείσιμο για περισσότερη ζεστασιά. Οι Levis, Superdry, Adidas originals και Gstar είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές γυναικείων παλτών και μπουφάν.

Γυναικείο παλτό παρκά και άνορακ
Τα παλτό Parka και anorak είναι παλτό με χαλαρή εφαρμογή με κορδόνι στη μέση. Είναι κατασκευασμένα από χοντρό, αδιάβροχο υλικό και διαθέτουν κουκούλες και κλείσιμο με φερμουάρ/κουμπιά. Αυτά τα παλτό είναι ιδανικά για urban και casual εμφανίσεις.

top