Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

φούστες Κοντό

()

Ταξινόμηση κατά

Ποια φούστα επιλέγω;

Ανεξάρτητα από την εποχή, οι φούστες είναι ένα από τα πιο αγαπητά ρούχα μεταξύ των κοριτσιών. Κατά τη διάρκεια των χειμώνων, τα πλεκτά μεταξύ τους παρέχουν μια άνετη επιλογή για στολή στο σπίτι. Την άνοιξη, οι λουλουδάτες και χρωματιστές ριγέ φούστες φαίνονται εξαιρετικά ζεστές και κομψές.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι φούστες από ελαφρύτερα υφάσματα όπως το βαμβάκι ή το λείο μετάξι μπορούν να είναι εξαιρετικές επιλογές. Ως εκ τούτου, οι γυναίκες έχουν άφθονες επιλογές για όλες τις εποχές και μπορούν να απολαύσουν φορώντας φούστες όλο το χρόνο με όλη τη χάρη.
Όπως όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή, όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί διαφορετικοί τύποι φούστες για να διαλέξετε, αλλά τι να φορέσετε από πάνω απαιτεί λίγη σκέψη. Πρέπει να ξέρετε τι θα φαίνεται υπέροχο με τη φούστα που φοράτε για να κάνετε μια δήλωση στιλ. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στις φούστες που μπορείτε να επιλέξετε.

Τυλίξτε φούστες και λευκά μπλουζάκια

Η άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος για να φορέσετε τυπωμένες και ζωντανές φούστες. Συνδυάστε τις σιλουέτες της γραμμής Α ή τις μαύρες φούστες για γυναίκες με ένα εφαρμοστό λευκό μπλουζάκι, αγκιστρωμένο ή χωρίς κούμπωμα, όπως προτιμάτε.

Φούστες με ψηλή μέση με κομμένα πλεκτά

Εκτός από τα λουλουδάτα σχέδια, οι πουά και οι ζωγραφιές είναι δημοφιλείς επιλογές μεταξύ των γυναικών αυτές τις μέρες. Μπορείτε να φορέσετε τη midi φούστα με ψηλή μέση με τις μονόχρωμες κομμένες ζακέτες για ένα vintage εμπνευσμένο look. Levis , Superdry , Adidas original , και Gstar προσφέρουν μακριές φούστες για γυναίκες.

Φούστες και μπλουζάκια με μπομπονιέρα

Για μια απλή εμφάνιση, μπορείτε να φορέσετε μια μεταξωτή φούστα ή τζιν φούστες για γυναίκες με ένα ευρύχωρο μπλουζάκι ή ένα κουτί πλεκτό πουλόβερ. Αυτή η στολή αισθάνεται απίστευτα άνετη και μόνο εσείς θα το ξέρετε!

top