Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Καθαριστικά προσώπου

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά;

Τα καθαριστικά προσώπου είναι το θεμέλιο κάθε ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας. Πριν από την εφαρμογή οποιωνδήποτε προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων μάσκας προσώπου, ορών, ενυδατικών ή κρέμας ματιών, θέλετε πάντα να καθαρίζετε το πρόσωπό σας με τα κατάλληλα καθαριστικά προσώπου ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Τα καθαριστικά χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση ακαθαρσιών, βρωμιών, νεκρών κυττάρων του δέρματος, περίσσειας λιπαρότητας και καθημερινής βρωμιάς. Εδώ θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα οδηγό που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το καθαριστικό, ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Βρέξτε το χέρι και το πρόσωπό σας
Πρώτα απ ´όλα, πρέπει να πλένετε σωστά τα χέρια και το πρόσωπό σας. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη μεταφορά βακτηρίων από τα δάχτυλα στο πρόσωπο.

Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα σας
Τα καθαριστικά πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μασάζ. Με τη βοήθεια των δακτύλων σας απλώστε απαλά την κρέμα σε όλο το πρόσωπο και κάντε μασάζ αργά. Χρησιμοποιήστε ελαφριά πίεση και κυκλικές κινήσεις στο δέρμα σας.

Αποφύγετε το τρίψιμο του δέρματος
Όλα έχουν να κάνουν με το δέρμα σου με ευγένεια. Δεν χρειάζεται να είστε τραχύς και να τρίβετε σκληρά ενώ καθαρίζετε.

Χρησιμοποιήστε τα καθαριστικά ανάλογα με τον τύπο δέρματος
Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, τα καθαριστικά με σαλικυλικό οξύ θα είναι τα καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε μεικτό δέρμα, αναζητήστε ένα καθαριστικό που μπορεί να καθαρίσει βαθιά τους πόρους σας χωρίς να ερεθίσει τις ξηρές περιοχές.

Ξέπλυμα
Μόλις τελειώσετε με έναν καθαρισμό, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Χτυπήστε απαλά το πρόσωπό σας και αποφύγετε το τρίψιμο με την πετσέτα. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome και Sisley , προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.


top