Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Skjørt Svart

()

Sorter etter

Hvilket skjørt velger jeg?

Uansett årstid er skjørt et av de mest elskede plaggene blant jenter. Om vinteren gir slankete strikkede midier et komfortabelt alternativ for hjemmeværende antrekk. På våren ser de blomstrete og fargeblokkerte stripete skjørtene ekstremt koselige og elegante ut.
Om sommeren kan skjørt laget av lettere stoffer som bomull eller glatt silke være gode valg. Derfor har kvinner mange valgmuligheter for alle årstider, og de kan glede seg over å bruke skjørt hele året med all nåde.
Som alle andre ting i livet handler det om balanse. Det er sikkert mange forskjellige typer skjørt å velge mellom, men hva du skal ha på deg krever litt tenkning. Du må vite hva som vil se flott ut med skjørtet du har på deg for å lage en stiluttalelse. Ta en titt nedenfor på skjørtene du kan velge;

Wrap skjørt og hvite tees

Våren er den beste tiden å ha på seg trykte og levende omslagskjørt. Kombiner A line silhuetter eller svarte skjørt for kvinner med en hvit T skjorte, gjemt eller ubundet, slik du foretrekker det.

Skjørt med høy midje og beskåret strikk

Bortsett fra blomsterdesign, er prikker og dyreprint populære valg blant kvinner i disse dager. Du kan bruke midi skjørtet med høy midje og de ensfargede beskjedne cardigansene for et vintageinspirert utseende. Levis , Superdry , Adidas originals og Gstar tilbyr lange skjørt for kvinner.

Skliskjørt og boxy skjorter

For et uformelt utseende kan du bruke et silkeskjørt eller denimskjørt for kvinner med en romslig t skjorte eller en strikket genser. Dette antrekket føles utrolig behagelig, og bare du vet det!

top