Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Skjorter Enkel

()

Sorter etter

Hvordan velge en skjorte for gutter?

Skjorter

Skjortene er klesdrakten for den øverste kroppen. Tidligere et plagg som ble brukt spesielt av menn, har det blitt en tittel for et stort mangfold av overkroppsklær og plagg. Skjorter er mer presist et plagg med et dreiemoment, kapper med armbånd og en fullstendig oppreist åpning med fester eller låser. Gutteskjorter kommer i forskjellige varianter og nyanser. Du kan kjøpe gutteskjorter fra Jack and Jones , Vans , Timberland , Lacoste .

Tips for å velge skjorter

1. Ta det ekstra tiltaket for å velge 100% bomullsmateriale uten materialkombinasjoner som polyester. Naturlige stoffmaterialer som bomull er varige, enkle å ta vare på og gjør at huden din kan puste.
2. Komfort bør være den viktigste komponenten i valg av skjorte i riktig størrelse. Skjorter må utvide seg over tid, så foretrekk en størrelse som er smal eller som er på kortsiden, ikke langsiden. Dette gir en konvensjonell passform neste gang med noen vasketøy eller så.
3. Du bør noen gang være intim med kroppsdimensjoner og kroppsfigur i rekkefølge for å sikre at mote og mønster på skjorten setter deg.
4. Undersøk alltid de viktige områdene, for eksempel dreiemomenter, ermer og kanter for løsne fibre eller søm. Ikke ofre her, det fortjener fortreffelighet, tross alt er sømmen og lukkene det som holder en skjorte sammen.
5. Etiketten er spesielt nødvendig, dette bestemmes vanligvis på innsiden av skjortens dreiemoment. Vi anbefaler å gjennomgå beskrivelsen på skjorten jevnlig for den når skjortepleie.


top