Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bukser Cargo

()

Sorter etter

Hvordan velge bukser for menn

Bukser er en viktig del av enhver menns garderobe. Det kan være vanskelig å finne de riktige buksene, men med få viktige punkter i tankene kan du ta et bedre valg. Ta en titt nedenfor på noen tips som vil hjelpe deg med å velge riktige bukser;

Stiler av bukser
Det er forskjellige buksekutt tilgjengelig på markedet; Derfor bør du kjenne kuttene som passer deg. For eksempel er rette ben, slanke ben og supertynne hovedtyper av herrebukser. For avslappet daglig bruk, velg rette bukser. Levis , Superdry , Adidas originals s og Gstar tilbyr det beste utvalget av Nike bukser for menn.

Få riktig passform
Å finne riktig størrelse og passform er avgjørende for å velge hvilken som helst bukse, uansett hvilken kroppstype du har. For stramme bukser vil avsløre ting du vanligvis vil skjule, mens bukser i baggy stil vil øke griten din. For å få riktig størrelse bestemmer du ved å plassere to fingre inne i linningen for å sikre en behagelig passform.

Få riktig lengde
Som hovedregel bør buksene dine ikke berøre bakken. Pass på at buksene du velger ikke skal dekke hele skoene eller joggeskoene, da de vil gi et forferdelig utseende. For lange svarte bukser er også ubehagelige å gå i. Bunnen av buksene med brede ben må sitte en halv tomme under kantene på skoene dine.

Få riktig midje
Midjen er en viktig del av rutete bukser. Du måler midjen din riktig for å få riktig størrelse. Midjestørrelsen vil bestemme nummeret på buksen din.


top