Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sokker Høy

()

Sorter etter

Av hvilket materiale er sokker laget?

Sokker er en av de mest undervurderte plaggene; Imidlertid bør de gis like stor vekt som kjoler og sko. Når vi snakker om materialet, er de fleste sokkene laget av en blanding av forskjellige stoffer. Selv om det er et stort utvalg materialer som er laget av sokker, er det beste og vanligste materialet bomull og ull som er mye brukt.

Bomull
Bomull er det mye brukte materialet som brukes til sokker, da det er lett, pustende, slitesterkt og absorberer fuktighet. Bomullssokker er også enkle å vaske. Selv om bomull er et av de dyreste materialene, er det mye brukt i å lage sokker over hele verden.

Ull
Det nest mest brukte materialet for å lage sokker er ull. Produsentene bruker førsteklasses ull fra sauer og andre dyr. Sokker laget av ull er varme, rynkebestandige og pustende. Disse hvite sokkene er vanligvis tykkere og brukes mest om vinteren. Ull er en flott isolator og fuktabsorberende.

Polyester
Polyestersokker er også veldig vanlige og rimeligere. De puster, absorberer fuktighet og tørker raskt. Levis , Superdry , Adidas originals , Jack and Jones og Timberland er de ledende merkene som produserer herresokker.

Silke
Silke brukes også til fremstilling av kule sokker i silke. Å være de mykeste, mest behagelige og lette sokkene i silkemateriale anses å holde føttene tørre, svale og behagelige hele dagen.


top