Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

T-skjorter Svart

()

Sorter etter

Hvordan velge en T skjorte for menn?

T skjorter er garderobestifter. Det er et allsidig plagg og et viktig plagg for menn. Fra arbeidsplassen til en avslappende kveld ved elvebredden, er en t skjorte det ideelle valget å ha på.
De er ikke bare komfortable og holdbare, men de er også stilige. Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Jack and Jones tilbyr forskjellige design, farger og materialer i t skjorter for menn.
Ta et blikk nedenfor på viktige tips for å velge en t skjorte;

Utringningstype

Det er flere halsutforminger å velge mellom når du skal kjøpe t skjorter for menn. Du finner mange stiler fra dyp VS grøsser halsdesign til rå kant, båthals og øse. Imidlertid er det godt å holde seg til de klassiske sorte t skjorter med rund hals og et sofistikert utseende.

Stoffvalg

Stoffvalg er en av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du kjøper t skjorter. Menn liker å bruke tykkere stoff billige menns t skjorter enn lette. Enten t skjorten skal brukes som et grunnlag eller solo, skal den føles som en ny hud. Bomull er det mest brukte materialet i T skjorter. Moderne tees er tilgjengelige i Tencel stoffer som er kjøligere enn viskose eller lin og mer absorberende.

Den perfekte passformen

Når du velger en t skjorte, må du passe på at den passer godt til kroppen din. En løs arm og dra skulder tee vil gi et forferdelig inntrykk av brukeren. Den klassiske t skjorten ender rundt toppen av hoftene. Nike t skjorter med lange stifter er kjent for å vare lenger, føles lettere og se tynnere ut.

top