Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Støvler og støvletter Medium

()

Sorter etter

Hvordan velge støvler for menn?

Støvler er et slags spesielt fottøy. De fleste støvler dekker hovedsakelig foten og ankelen, mens noen også inkluderer en del av leggen under. Noen støvler når opp på benet. Du kan kjøpe herrestøvler fra Levis , Superdry , Gstar , Jack og Jones .

Ugg støvler for menn

Ugg støvler for menn er en motesko med opprinnelse i Australia. Ugg støvlene for menn er vanligvis laget av saueskinn med to ansikter med pels på fôret, et utvendig belegg og en polymerisert base. Disse støvlene brukes for varme og komfort.

Dr. Martens Boots

Dr. Martens støvlene har luftdempet bunn, så det er veldig praktisk å turnere i dem. De er laget av vegansk standard hud. Derfor er de veldig utholdende. Den fleksible underdelen i Dr. Martens støvlene justerer de fleste bøyninger veldig jevnt og stopper derfor ubehag i fotens kurve.

Tips for å velge støvler for menn

1. Velg flate støvler fordi de er mye mer gunstige for bena dine.
2. Rett nå over ankelstøvletter med en rund front ser stilig ut. De ser fantastiske ut med bukser og en lang frakk. Pass på at de ikke er stramme når du snur bena.
3. De elegante støvlene er med glidelås i enden for jevn tilgang. Avrundet eller buet front, korte hæler eller flate, alle fungerer bra.


top