Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Tennissko

()

Sorter etter

Hvordan velge tennissko?

Tennis er en sport som krever at spillere viser fart, smidighet og utholdenhet. Å velge riktig fottøy er viktig for å kunne yte sitt beste på banen. Derfor er en god tennissko viktig for å hjelpe deg med å håndtere den konstante bevegelsen, løping, hopping, dykking, dekker banen fra side til side, frem og tilbake til nettet, og de raske svingene som følger med en tenniskamp. tennis. Babolat , Asics , Adidas , Yonex og Joma tilbyr tennissko av god kvalitet til barn.
Et par tennissko skal passe føttene dine riktig og komfortabelt. Skoene skal ikke være for trange eller for løse. Tennissko bidrar til å gi enkel og rask bevegelse samtidig som de gir nok demping for føttene dine. Tennissko skal føles komfortable og ikke for trange, da de kan forårsake gnagsår.
Populære merker designer hvite tennissko med yttersåle i fiskebeinstil som gir stabilitet og trekkraft på banen. Disse skoene er egnet for spill på grusbaner, kunstgress og hardt.

Når du velger et par nye Adidas joggesko , sørg for at de gir føttene tilstrekkelig sidestøtte. Skoen skal gi demping i innersålen, fotbuestøtte i hælen, hælteller og hælkrage.
Tennisspillere trenger riktig fotkontroll fordi de må gjøre brå bevegelser og svinger, og tennissko gir god fotkontroll. Derfor er forsterkede tåbokser nøkkelfunksjonen å se etter når du handler tennissko. Et ekstra stykke materiale er lagt til det ytre tåområdet på tennisskoen for raskt å stoppe foroverbevegelsen og øke holdbarheten.

top