Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Reput Musta

()

Lajittele

Millainen on jalkapalloreppu?

Jalkapalloreppua käytetään jalkapallotarvikkeiden, kuten suojien, pallojen, pelipaitojen, käsineiden ja muiden kuljettamiseen. Jalkapalloreppu on mukava säilyttää ja kuljettaa kaikkia jalkapallovarusteitasi. Se on yksi olennaisista elementeistä, että voi käydä koulutuksessa organisoidusti. Jalkapalloreput voidaan valmistaa materiaaleista, kuten polyesteristä. Niissä on yläkiinnitys, ja niille on ominaista monia taskuja ja osastoja. Olkaimet mukautuvat sinulle parhaiten sopivaan kokoon. Näitä reppuja voi ostaa osoitteesta Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno .

Adidaksen jalkapalloreppu

Adidaksen jalkapalloreppu on erityisesti jalkapallon pelaajille ja ystäville. Adidaksen jalkapalloreppu mahtuu kenkiin tai kiinnikkeisiin ja kaikkiin välttämättömiin tavaroihisi. Joissakin on upea verkkopallokotelo, joka sopii jopa koon 5 palloon, joten voit vaivattomasti nähdä, että sinulla on pallo. Adidaksen jalkapalloreput yhdistetään useisiin sävyihin, vakaaseen rakenteeseen sekä pehmustettuihin selkä ja olkavyöihin kuljetusta helpottamaan.

Puma jalkapalloreppu

Puma jalkapalloreppu on toinen loistava vaihtoehto sopivimmalle jalkapalloreppulle. Tässä repussa on monia suuria, erillisiä tuuletettuja osia, ja se on kestävä ja mukava sekä ergonominen.

top