Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Τσάντες

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιες είναι μερικές από τις καλύτερες τσάντες ποδοσφαίρου;

Οι τσάντες ποδοσφαίρου είναι τσάντες από πολυεστέρα ή άλλα ανθεκτικά υλικά για να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Χρησιμοποιούνται για να μεταφέρετε μαζί σας ποδοσφαιρικό εξοπλισμό και ό,τι χρειάζεστε αβίαστα και οργανωμένα. Οι τσάντες ποδοσφαίρου έρχονται συνήθως με φερμουάρ και πολλαπλές θήκες εσωτερικά και επίσης με πλαϊνές τσέπες. Μερικές φορές έχουν ένα πλέγμα για να υπάρχει δυνατότητα αναπνοής και να μην διατηρούνται οι οσμές. Σε μια τσάντα ποδοσφαίρου υπάρχει επίσης αρκετή χωρητικότητα για να χωρέσουν μπάλες ποδοσφαίρου εάν είναι απαραίτητο. Ορισμένα μοντέλα περιέχουν μια ανθεκτική θήκη για την αποθήκευση των παπουτσιών ποδοσφαίρου. Μπορείτε να αγοράσετε τσάντες ποδοσφαίρου από Adidas , Joma , Puma , Uhlsport και Mizuno .

Τσάντες ποδοσφαίρου Adidas

Οι τσάντες ποδοσφαίρου Adidas βρίσκονται στη λίστα με τις καλύτερες ποδοσφαιρικές τσάντες για την καλή τους ποιότητα. Οι τσάντες ποδοσφαίρου Adidas συνδυάζουν ποικιλία αποχρώσεων, ανθεκτικό σχέδιο και ιμάντες πλάτης και ώμου με επένδυση για να σας κρατούν άνετα. Εκτός από τη δυνατότητα προσαρμογής σύμφωνα με το μέτρο που είναι καλύτερο. Ορισμένα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

top