Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Toilettasker

()

Sorter efter

Typer af toilettasker

Uanset om du planlægger at tilbringe din ferie i en anden by eller et andet land, er en slidstærk, men alligevel stilig toilettaske et vigtigt rejsegrej, som du skal have. For at holde alle dine skønhedsprodukter og toiletartikler sikre, organiserede og tilgængelige, bør toiletpose af god kvalitet overvejes.
Der er forskellige forskellige typer toilettasker til kvinder, som du kan vælge mellem førende mærker som Mammut , Osprey , Vaude , Sea to Summit og Ternua . Se nedenfor på nogle af de mest populære stilarter, og vælg den der passer til dine behov;

Sea to Summit Hanging Toiletry Bag

Den hængende type rejse toilettaske er blevet rangeret øverst på listen på grund af sin enkelhed, funktionalitet og stil. Når du rejser, giver en hængende taske stor opbevaringskapacitet til at bevare alt det, du behøver for hud / hårpleje. Sea to Summit Stor toilettaske er slank og kan pakkes. Tasken leveres med flere rum og lommer, der hjælper dig med at organisere hvert produkt separat.

Mammut Pack It flad toilettaske

Denne stil med Lille toilettaske er det bedste valg for folk, der naturligt er overpakker takket være det ultratynde design. Denne taske optager mindre plads, men giver nok opbevaringsmuligheder til at holde alle dine skønhedsprodukter organiseret.

Lifeventure vasketaske toilettaske

Denne designer toilettaske er lækagebestandig og lavet af 100% vandtæt materiale. Dens kraftige lynlås og hængekæde giver dig adgang til alle dine skønhedsprodukter i brusebadet ved blot at hænge dem på ethvert badeværelseskrog.


top