Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kypärät Oranssi

()

Lajittele

Mikä on paras hiihtokypärä lapsille?

Lasten lumikypärät

Lasten lumikypärät tarjoavat yksiosaisen päänsuojaratkaisun lapsille hiihtäessään. Säädettävä, kevyt ja lapsesi voi kuljettaa sitä ilman ongelmia. Nämä kypärät tarjoavat mukavuutta ja sopivat suoraan pään ja silmien suojaan hiihtomatkan aikana. Lasten lumikypäriä on saatavilla laajassa valikoimassa kokoja ja värejä. Nämä kypärät ovat erittäin kestäviä ja edullisia.

Parhaat lumikypärät lapsille

Parhaat lasten lumikypärät ovat mukavia ja täysin tuuletettuja. Näissä kypärissä on säädettävät olkaimet, jotka yhdistävät ne sisävaahtoon. Näillä on ollut mahdollista luoda painoton kypärä, jolla on asteittainen rakenteellinen lujuus ja kehittynyt kolarisuojausaste.

Salomon juniorikypärä

Salomon junior kypärässä yhdistyvät maskin käytön edut. Mukavuus on taattu. Yhdessä Salomon junior kypärä tarjoaa tarkat näkömitat ja suojaa samalla tuulelta ja sateelta. Tämä kypärä on järjestetty kuin äärimmäiset suojalasit, linssi voidaan vaihtaa muutamassa minuutissa pelkällä integroidulla soljella.

Giro lasten kypärä

Giro lastenkypärä on kehitetty lapsille, jotka haluavat hiihtää lumisilla alueilla. Muotissa oleva rakenne pitää painon pienemmällä alueella täydellisen mukavuuden saavuttamiseksi, ja pehmeä sisävuori tarjoaa iskunkestävyyden putoamisen sattuessa. Giro lasten kypärään tehdyt tuuletusaukot tarjoavat riittävän ilmanvaihdon ja sisäpehmuste on irrotettava ja konepestävä. Voit ostaa lasten hiihtokypäriä osoitteesta Salomon , Rossignol , Alpina , CMP , Atomic .

top