Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Toilettilaukut

()

Lajittele

Tyyppisiä hygieniatuotteita

Halusitpa viettää lomasi toisessa kaupungissa tai muussa maassa, kestävä mutta tyylikäs kylpytuotepussi on välttämätön matkaväline, joka sinulla on oltava. Jotta kaikki kauneustuotteet ja hygieniatuotteet pysyisivät turvallisina, järjestäytyneinä ja helposti saatavilla, tulee harkita laadukkaita kylpytuotepusseja.
Naisille on olemassa erilaisia erityyppisiä kylpytuotepusseja, jotka voit valita johtavien tuotemerkkien joukosta, kuten Mammut , Osprey , Vaude , Sea to Summit ja Ternua . Katso alla joitain suosituimpia tyylejä ja valitse haluamasi tyyli;

Sea to Summit roikkuva hygienialaukku

Travel kylpytuotepussi on ripustettu listan kärkeen sen yksinkertaisuuden, toimivuuden ja tyylin vuoksi. Matkustamiseen riippuva pussi tarjoaa suuren säilytystilan, jotta kaikki ihon / hiustenhoitotarvikkeet säilyvät. Sea to Summit Suuri kylpytuotepussi on ohut ja pakattava. Laukussa on useita lokeroita ja taskuja, joiden avulla voit järjestää jokaisen tuotteen erikseen.

Mammut Pack It litteä hygienialaukku

Tämä pienikokoinen hygieniapussin tyyli on paras valinta ihmisille, jotka ovat luonnostaan ylipakkaajia erittäin ohuen muotoilunsa ansiosta. Tämä laukku vie vähemmän tilaa, mutta tarjoaa tarpeeksi säilytysvaihtoehtoja pitämään kaikki kauneustuotteet järjestyksessä.

Lifeventure Wash Case huoltotarvikepussi

Tämä Designer kylpytuotepussi on vuotoja kestävä ja valmistettu 100% vedenpitävästä materiaalista. Sen kestävä vetoketju ja ripustusketju antavat sinun käyttää kaikkia kauneustuotteita suihkussa yksinkertaisesti ripustamalla ne mille tahansa kylpyhuoneen koukulle.


top