Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Κράνη Μαύρο

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιο είναι το καλύτερο κράνος σκι για παιδιά;

Παιδικά κράνη χιονιού

Τα παιδικά κράνη χιονιού παρέχουν μια μονοκόμματη λύση προστασίας κεφαλιού για παιδιά ενώ κάνουν σκι. Ρυθμιζόμενο, ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί από τα παιδιά σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτά τα κράνη παρέχουν άνεση και εφαρμόζουν απευθείας στην προστασία του κεφαλιού και των ματιών κατά τη διάρκεια περιηγήσεων με σκι. Τα παιδικά κράνη χιονιού διατίθενται σε μεγάλη γκάμα μεγεθών και χρωμάτων. Αυτά τα κράνη είναι πολύ ανθεκτικά και προσιτά σε κόστος.

Τα καλύτερα κράνη χιονιού για παιδιά

Τα καλύτερα παιδικά κράνη χιονιού είναι άνετα και αερίζονται πλήρως. Αυτά τα κράνη έχουν ρυθμιζόμενους ιμάντες που τα συνδέουν με τον εσωτερικό αφρό. Αυτά ήταν εφικτά για τη δημιουργία ενός αβαρούς κράνους με προοδευτική δομική αντοχή και ένα εξελιγμένο στάδιο προστασίας από σύγκρουση.

Κράνος Salomon junior

Ένα κράνος Salomon junior συνδυάζει τα οφέλη της χρήσης μάσκας. Η άνεση είναι εγγυημένη. Συνολικά, το κράνος Salomon junior προσφέρει ακριβείς διαστάσεις όρασης, ενώ παράλληλα παρέχει προστασία από τον άνεμο και τη βροχή. Αυτό το κράνος είναι οργανωμένο σαν το απόλυτο γυαλιά, ο φακός μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες πόρπες.

Παιδικό κράνος Giro

Το παιδικό κράνος Giro έχει αναπτυχθεί για παιδιά που τους αρέσει να κάνουν σκι σε χιονισμένες περιοχές. Η κατασκευή στο καλούπι διατηρεί το βάρος σε χαμηλότερο εύρος για απόλυτη άνεση και η μαλακή εσωτερική επένδυση παρέχει αντοχή σε κρούση σε περίπτωση πτώσης. Οι αεραγωγοί ροής αέρα στο παιδικό κράνος Giro παρέχουν επαρκή αερισμό και η εσωτερική επένδυση είναι αφαιρούμενη και πλένεται στο πλυντήριο. Μπορείτε να αγοράσετε παιδικά κράνη σκι από Salomon , Rossignol , Alpina , CMP , Atomic .

top