up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

360

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

plus
adidas

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

Product beschrijving adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

Sinds vele jaren geleden is adidas een van de meest milieubewuste merken ter wereld geworden. Door hun nauwe samenwerking met het Parley for the Oceans-initiatief zijn de Duitsers er niet alleen in geslaagd de ecologische voetafdruk van hun productielijn te verkleinen, maar hebben ze ook uitstekende producten vervaardigd met alleen gerecyclede materialen.

Het voorbeeld dat ons vandaag bezighoudt, de Alphabounce + Parley , is een uitstekend voorbeeld.

De Alphabounce hardloopschoenen werden al vereerd door zowel professionals als hardloopfans als een uitstekende keuze in het middensegment, dus het is niet verwonderlijk dat deze neutrale hardloopschoenen een fenomenale ervaring bieden. Comfort en esthetiek komen samen in een revolutionair, ademend bovenwerk gemaakt 100% in Forgedmesh, met een aanzienlijk bredere pasvorm voor een vrijer, comfortabeler gevoel zonder grip te verliezen.

Zoals hun naam al aangeeft, zit Bounce + achter de demping van de Alphabounce + Parley en zijn goede prestaties worden gevoeld zodra ze worden gedragen. De buitenzool heeft een patroon van strategisch geplaatste groeven die de flexibiliteit verhoogt, met een golvende vorm die solide tractie bevordert op elk terrein. Kies ervoor elke dag beter te worden. Deze hardloopschoenen hebben smeden in belangrijke gebieden om versteviging en een onbeperkte pasvorm te leveren. Een breed platform op de voorvoet ondersteunt multidirectionele bewegingen. De schoenen zijn gemaakt met Parley Ocean Plastic ™ garen dat is gemaakt van gerecycled plastic.

Kenmerken:

Ondersteunende pasvorm: naadloos bovenwerk van Forgedmesh ontworpen met steungebieden en rek om te zorgen voor een perfecte pasvorm

Bekrachtigde demping: Bounce + energiek schuimdemping zorgt voor een behendig, veerkrachtig gevoel en een comfortabele stap in comfort

Goed voor de oceanen: dit product is gemaakt met garen gemaakt in samenwerking met Parley for the Oceans: een deel van het garen heeft Parley Ocean Plastic ™ dat is gemaakt van gerecycled afval, onderschept van stranden en kustgemeenschappen voordat het de oceaan bereikt

Boogtype: Normaal

Vetersluiting

Ondersteunend Forgedmesh-bovenwerk; Hoogademend en lichtgewicht bovenwerk van luchtgaas

Textiel voering; Synthetische buitenzool met flex-groeven

Bounce + geactiveerde dempende tussenzool

specificaties:

Gewicht: 323 g

Tussenzoolval: 10 mm (hiel: 20 mm / voorvoet: 10 mm)


adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen heeft de officiële adidas fabrieksgarantie. Als een officiële adidas dealer, zijn al onze mode artikelen gedekt door een 2 jarige fabrieksgarantie. Bij dressinn, hebben wij een zorgvuldig selectie gemaakt van Dames schoenen producten met een hoge kwaliteit die uw activiteit comfortabeler maakt. Wij hebben een verscheidenheid aan Sneakers artikelen die bij uw behoeftes passen en die u inspireren.

Functies adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

Stap
Neutraal
Drop
9-12 mm
Kleur
Zwart
Gewicht Schoenen
Meer dan 300 g
Breedte Schoenen
Standaard
Schoenen
Loopstijl
Laarshoogte
Laag

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

adidas Alphabounce+ Parley Hardloopschoenen

Geweldige schoenen

-

Comfortabel en cool ogend, deze schoenen zijn geweldig

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

  • 30 return

    30-DAGEN SNELLE
    RETOURNERING

  • Pay

    100% BEVEILIGD &
    VEILIG SHOPPEN

  • like or return

    100% GEGARANDEERDE
    TEVREDENHEID

  • pice

    GEGARANDEERD
    DE LAAGSTE PRIJZEN

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up